- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
balees
tag
válasz
zsolo_d #2785 üzenetére
Nos a drivert már sikerült felrakni (nvidia), de a monitor menüje 110Hzet ír ki, és hiszek neki.
Szóval ez így nem jó, nem szeretném meggyilkolni a monitort. Másik fórumon mondták hogy lol, a grafikus felületen nem lehet állítani az értékeket (frissítés és felbontás), csak ha konzolon állítom, de azt már nem mondták hogy pontosan hogyan...
Ha tudsz segíteni... -
Blade!!!
tag
válasz
zsolo_d #2409 üzenetére
Szia!
A helyzet az, hogy próbáltam úgy hogy két kijelző. Az egyik dvi-on a másik crt. Akkor grafikus módban nincs kép a dvi-on. Ha azt mondom hogy egy kijelző van akkor is csak a crt-n van jel. A dvi-n nincs. Ha nem grafikus módban vagyok akkor van mind a kettőn. Most már én is driverre gyanakszom. Analogon megy a TFT-m, de ha már az embernek van dvi csatlakozásra lehetősége ugye akkor azt szeretné használni. Majd keresek régebbi drivert. A kari új de nincs hozzá linuxos driver. Az enyém szervizben van addig ezt kaptam. Lehet hogy az menni fog. Igazából az ati új driverében (meg gondolom a régebbiekben is mivel ha az újban nincs) nem szerepel a 9250. Azt írja hogy az r200 és r300-as kártyákhoz jó. Ez meg ugye r280as. Úgyhogy nem értek semmit nem tudok semmit. SEGÍTSÉG!!! -
Nimrod
addikt
válasz
zsolo_d #2374 üzenetére
Nyah, emlékezetből próbálom mondani, mert már nincs fenn az UHU.
Protokollal ne törődj, van egy másik fül, ahol mindent be lehet állítani, hogy mit ne blokkoljon (FTP, HTTP, P2P, online play, stb.). Én FTP-t és HTTP-ket engedtem, mert azt használtam. Beállítani pedig nem kell mindig, elég egyszer. Viszont pl. ha konzolból adsl-setup-al állítod be a kapcsolatod, akkor ott is rákérdez, hogy legyen e tűzfal és mennyire legyen biztonságos. Hogy ez a Guarddog e vagy más azt nem tudom, nem szoktam tűzfallal tökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest