- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade!!!
tag
válasz
zsolo_d #2409 üzenetére
Szia!
A helyzet az, hogy próbáltam úgy hogy két kijelző. Az egyik dvi-on a másik crt. Akkor grafikus módban nincs kép a dvi-on. Ha azt mondom hogy egy kijelző van akkor is csak a crt-n van jel. A dvi-n nincs. Ha nem grafikus módban vagyok akkor van mind a kettőn. Most már én is driverre gyanakszom. Analogon megy a TFT-m, de ha már az embernek van dvi csatlakozásra lehetősége ugye akkor azt szeretné használni. Majd keresek régebbi drivert. A kari új de nincs hozzá linuxos driver. Az enyém szervizben van addig ezt kaptam. Lehet hogy az menni fog. Igazából az ati új driverében (meg gondolom a régebbiekben is mivel ha az újban nincs) nem szerepel a 9250. Azt írja hogy az r200 és r300-as kártyákhoz jó. Ez meg ugye r280as. Úgyhogy nem értek semmit nem tudok semmit. SEGÍTSÉG!!! -
Blade!!!
tag
Nem igazán reagált senki ezért próbálkoztam egy kicsit. A lényeg az, hogy csak akkor nem megy a moncsi, ha dvi-on szeretném működtettni. Tehát ad képet a beépített ati driverrel, de ott ugye nincs 3d. De nem ad képet ha felteszem az ati drivert. Hol lehet ezen állítani? Ha lehet egyáltalán.
-
Blade!!!
tag
Bocs hogy nem olvastam végig a topicot, de ez már túl sok hozzászólás. Nekem a köv. problémám lenne:
A gépben most egy ati 9250 van. Ha felrakom az ati honlapjáról leszedett drivert akkor a köv. újraindítás után nincs kép. TFT monitorom van ez nem tudom mennyit számít. Próbáltam az fglrx 4.3 at és az xorg drivert is. Mind a kettőnél ugyan ezt tapasztaltam. futtattam a fglrxconfig-ot is és végig beállítottam. De ez sem hozott eredményt. Valaki segítsen plz. hogy mit ronthattam el. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Mobilinternet
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest