Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hat igen van benne valami...
Da hogy is gondolhattam(gondolhattuk) hogy a mediaba kell mountolni ,mivel maga a /media egy ramfs típusú, csak a memóriában létező fájlrendszer amin akármit változtatsz (pl. könyvtárt hozol létre), a rendszer újraindítása során eltűnik.
Meg lehet csinalni , hogy a mediaba mountolja csak az kicsit gazabb ,a /etc/rc.boot/10-boot fájl-t ba kell irni egy olyan reszt ,mielott meg felcsatolja a fajlrendszerket, mkdir /media/valami (megmeg par oksossagot kell bele irni),
csak ugy tudom az fstab-bal a mediaba mountolni , ha mar letezik az a mappa, ezért van erre szukseg....
Kiprobaltam de nem jott össze, szal most jelenleg inkabb ,atterek media-bol, az mnt-be .....
Azt nagyon birom a linuxba hogy szinte mindent meg lehet vele csinalni amit kigondolok es zseretnek, es ha valami nem megy akkor tudom ,hogy en nem vagyok meg eleg ugyes, mert a linux nem azt csinalja amit o akar ,hanem amit en mondok neki, szal valmit rosszul allitottam be.Ezert probalom ujra es ujra mejd egyszer sikerul....... ilyenkor nagyon ugyinek erzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Proxmox VE
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest