Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hat igen van benne valami...
Da hogy is gondolhattam(gondolhattuk) hogy a mediaba kell mountolni ,mivel maga a /media egy ramfs típusú, csak a memóriában létező fájlrendszer amin akármit változtatsz (pl. könyvtárt hozol létre), a rendszer újraindítása során eltűnik.
Meg lehet csinalni , hogy a mediaba mountolja csak az kicsit gazabb ,a /etc/rc.boot/10-boot fájl-t ba kell irni egy olyan reszt ,mielott meg felcsatolja a fajlrendszerket, mkdir /media/valami (megmeg par oksossagot kell bele irni),
csak ugy tudom az fstab-bal a mediaba mountolni , ha mar letezik az a mappa, ezért van erre szukseg....
Kiprobaltam de nem jott össze, szal most jelenleg inkabb ,atterek media-bol, az mnt-be .....
Azt nagyon birom a linuxba hogy szinte mindent meg lehet vele csinalni amit kigondolok es zseretnek, es ha valami nem megy akkor tudom ,hogy en nem vagyok meg eleg ugyes, mert a linux nem azt csinalja amit o akar ,hanem amit en mondok neki, szal valmit rosszul allitottam be.Ezert probalom ujra es ujra mejd egyszer sikerul....... ilyenkor nagyon ugyinek erzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest