Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Krisz@1975 #627 üzenetére
Huhh, bocsi, mostanában nem jártam erre...
szóval a .run file-ba nézz bele, ott valahol hivatkozik a /usr/src/valami könyvtárra (talán /usr/src/linux/include ??), vagy átírod magában a file-ban az elérési útvonalat arra, ahol valóban van a kernel headers, vagy csinálsz rá egy szimlinket.
Pl:
ln -s /usr/src/include /usr/src/linux/include
valószínűleg nem pontosan ezek az elérési utak (most nincs előttem bagoly), de ha kicsit körülnézel, rá fogsz jönni, az include könyvtár a lényeg. Ja, ugye a kernel-headers csomag fel van telepítve? mert különben nem lesz mit megtalálni...
de ha jól emléXem, valamilyen kapcsolóval meg lehet adni, hogy hol keresse az include-okat a .run. próbáld a ./xxxx.run --help -et, hátha segít.
bocs, hogy nem tudok konkrétumokat, de egyrészt már régen volt, és munkahelyen nincs Linux, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- iPhone topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest