Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
hogyérted, hogy új disztribúció?
az uhu-nak egy újabb verziója?
egyébként nem kell várnod... nyugodtan törölheted a win-t, és felrakhacc egy linuxot...
én megtettem ezt kb. 2 - 2,5 hónapja, és nem bántam meg...
eddig is volt linuxom a win mellett, de ha valami nem ment linuxon, akkor menekültem a win hideg karjaiba... aztán gondoltam egyet, win le, winyó partíciókat totál lezúzva, teremtettem magamnek egy csak linuxos környezetet... mivel nincs menedék
ezért ha valami nem megy, bekell állítanom... szóval egy hónap alatt ha törik, ha szakad, egy atombiztos linuvx lesz a mellékhatása...
csak nem szabad feladni, olvasni, kérdezni, próbálni kell... (nem feltétlen ilyen sorrendben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az uhu-nak egy újabb verziója?
ezért ha valami nem megy, bekell állítanom... szóval egy hónap alatt ha törik, ha szakad, egy atombiztos linuvx lesz a mellékhatása...