- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diskcopy
tag
Sziasztok!
Tegnap tettem fel először az Uhu linuxot (1.1.1-et), nagyon tettszik, szeretnék megmaradni mellette, mert sokkal jobbnak találom, mint a Win-t. Egy gondom van vele, hogy nem tudom rávenni, hogy az Ati 9600 Pro-mal együttműködjön. Csak Vesa-ként hajlandó a grafikus felület működni (radeon, illetve atira állítva meg se nyikkan), ami még nem lenne baj, de zavar a monitorom képfrissítése, és hiába állítom feljebb 75Hz-nél, nem hajlandó feljebbmenni, pedig win alatt bírja a 100Hz-t is a felbontásban amiben használnám. Valaki el tudná RÉSZLETESEN mondani, hogy honnan szerezhetnék drivert a kártyámhoz (Uhuhoz megfelelőt), (vagy esetleg monitorhoz kéne?) és hogyan kéne ezt telepíteni lépésről lépésre, mert mint mondottam kezdő vagyok a témában. Minden segítséget előre köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest