Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Pár hónapja érlelődik bennem az alábbi ötlet, de mostanában volt csak időm a kivitelezésre: hogyan használhatnám linux alatt a TV -t, kijelzőnek.. A megoldás elsőre nem volt egyszerű, mert favágó vagyok a linuxhoz.Bújtam kicsit a google -t, de nem volt érthető az angol rizsa és különben is Vodoo3-3000 tv-out -os vidkarimhoz nem találtam megoldást, csak nvidia -s karikhoz, ill. egyéb állatfajtákhoz.
De! A jó öreg Vodoo -t win98se alatt be lehet hergelni tv-out -ra, és onnantól jó esetben már nem keresi a monitort a vga kimeneten. További előnye a dolognak, hogy onnantól már minden gépindulásnál látszik a vga-bioson -alaplapi-bioson keresztül a dos -os karaktereken keresztül minden. (Anno ezt a csodát nem tapasztaltam egy @sus gf2mx mellett - ott minden szürke semmi volt a win betöltéséig a TV-n..) A lényeg: miután 98 alatt van kép a TV-n, indítsuk újra a gépet és bootoljunk be az UHU Linux CD -vel, csapjunk az F1 -re és válasszuk ki a telepítést vesa módban, (a win98se -t le is gyalulhatjuk) ha további szemkifolyás útján eljutunk a vidkari driver kiválasztásáig, akkor a vodoo driver helyett válasszuk ki a vesa drivert. Telepítés után az Mplayer segítségével nézhetjük a divx -es, Xvides akármilyen kodekes filmeket a TV -n.
(Amíg a szemünk ki nem folyik.)
Csak ennyit akartam. Köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest