- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Yettel topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Pár hónapja érlelődik bennem az alábbi ötlet, de mostanában volt csak időm a kivitelezésre: hogyan használhatnám linux alatt a TV -t, kijelzőnek.. A megoldás elsőre nem volt egyszerű, mert favágó vagyok a linuxhoz.Bújtam kicsit a google -t, de nem volt érthető az angol rizsa és különben is Vodoo3-3000 tv-out -os vidkarimhoz nem találtam megoldást, csak nvidia -s karikhoz, ill. egyéb állatfajtákhoz.
De! A jó öreg Vodoo -t win98se alatt be lehet hergelni tv-out -ra, és onnantól jó esetben már nem keresi a monitort a vga kimeneten. További előnye a dolognak, hogy onnantól már minden gépindulásnál látszik a vga-bioson -alaplapi-bioson keresztül a dos -os karaktereken keresztül minden. (Anno ezt a csodát nem tapasztaltam egy @sus gf2mx mellett - ott minden szürke semmi volt a win betöltéséig a TV-n..) A lényeg: miután 98 alatt van kép a TV-n, indítsuk újra a gépet és bootoljunk be az UHU Linux CD -vel, csapjunk az F1 -re és válasszuk ki a telepítést vesa módban, (a win98se -t le is gyalulhatjuk) ha további szemkifolyás útján eljutunk a vidkari driver kiválasztásáig, akkor a vodoo driver helyett válasszuk ki a vesa drivert. Telepítés után az Mplayer segítségével nézhetjük a divx -es, Xvides akármilyen kodekes filmeket a TV -n.
(Amíg a szemünk ki nem folyik.)
Csak ennyit akartam. Köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest