- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Allien
veterán
Köszi, megnézem, ha lesz rá időm.:-)))
-
Allien
veterán
Van 1 kérdésem! Van 2 bázisom alapból, de hogyan lessz több? A földgömbön elvileg már több terület is csatolva látszik, de gondolom, oda bázist is lehettne pottyantani.:-)
No, de hogyan is?:-))) -
Allien
veterán
fügike, most akkor mi a megoldás??? Még csak bele néztem, a tutorialba, de kíváncsi vagyok, hogy milyen problémák is merülhettnek fel.:-)))
-
fügike
senior tag
Bocs, megy, csak hülye vagyok! Köszi!:DD
-
fügike
senior tag
Nem műxik! próbálgattam, de semmi reakció! Ha meg VÉGE gomb, aszongya, hogy Kudarc! Pedig mindenkit kinyírtam, és benn állok a négyzetben mind a négyen!:)
-
WolfByte
tag
Unidentified Flying Object 4 - Aftermath, csak hogy pontosak legyünk a címet tekintve. A game amúgy hozza a régi hangulatot, új köntösben. Egy picit mintha könnyűre sikerült volna szvsz, de hát ezzel kell beérni.
-
fügike
senior tag
up
-
fügike
senior tag
Nehogy mán nem tudjon valaki valami érdemlegeset!:) Léccilécci:D
-
fügike
senior tag
Nem tudja véltelenül valaki esetleg neaggyisten, hogy az UFO Aftermath-ban miért nem akar véget érni a pálya, ha minden UFO-t kinyírtam, és ráállok a zöld négyzetre??? Merhogy keresztbe-kasul rohanom a pályát, hátha belebotlok még egy UFO-ba, de nem! És mégse lesz vége a pályának. De ez csak akkor van, ha bázist is el kell foglalni. Máskor mindig rendben lemegy!
-
-boyscout-
tag
válasz
Don Vittorio #13 üzenetére
X-Com 3: Apocalypse (stratégia)
[L]http://www.rolemaker.dk/documents/Requirements/BA_GameReference/Strategy/X-COM3.htm[/L]
X-Com 4: Interceptor (repülős)
[L]http://www.mobygames.com/game/sheet/gameId,570/[/L]
sajnos a második rész után elég rossz irányba vette az útját a sorozat :( :O így ezek elég felejthető alkotások. -
PeliScan
addikt
Ufo 1-2 télleg ott van, és is sokat játszottam velük... nyári estén, nyitott ablaknál nagyon hangulatos volt pl a farmos helyszín, emg hozzá az a midi-zene... hahh. :)
-
The_Tom
senior tag
lehet benne vmi, mert itthon az xpmen, visszavettem a mozgas sebesseget, meg a tobbit azok jok is, de amiket nem lehet allitani qrva gyorsak. pl a buborekok a viz alatt, az ido a foldgombnel meg 5mp-esen is gyorsabb mint a p4-en. benn a suliban olyan volt mindennek a sebessege mint regen a p1-esemen. na most az a kerdes, hogy ez jo-e vagy rossz, ezt mindenki markahusegetol fuggoen dontse el maga. :)
Üdv. -
borely
tag
válasz
Don Vittorio #2 üzenetére
És mi az új UFO neve? Csaknem: UFO3?
Tényleg jó? Annak idején az UFO1-vel éjszakákat nyomtam végig... -
The_Tom
senior tag
válasz
nem mintha kotekedni akarnek, de az en ufo2-mben lehet menteni mission kozben, most neztem meg. :)
Üdv. -
The_Tom
senior tag
1. a sebesseget lehet allitani a programon belul. 1-tol asszem 8-ig nyomogombokkal, az opciok menuben, kulon a te csapatodet es kulon az ellenfelet. nekem nem kellett hozza semmilyen lassito prg, egy 1.6-os p4-en jaccottam vele suliban, minden tokeletes volt.
2. szetesik. passz. esetleg szerezz be egy masik peldanyt hatha a tiedben megserult vmi.
Üdv. -
Elrood
őstag
válasz
Ja, láttam a boltban, és más oldalakon, hát húzos a gépigénye.
-
Dávidxxx
aktív tag
Senki??????????????
-
Dávidxxx
aktív tag
Láttam hozzá valahol új skinneket(és módokat hogy máshogy(szebben) néz ki) csak nem tom hogy hol.
-
Warlock_42
senior tag
Inkább egy PC emulátor alatt próbálkozz. -
Dávidxxx
aktív tag
Szeretnék játszani az Ufo2-vel de nem tudok 2 dolog miatt:
1. A Játék olyan gyors hogy csak kapkodom a fejem
2. Amikor elindul a harc elég gyakran szétesik az egész
Tudna valaki segíteni mert érdekelne a játék
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Router gondok
- Ingatlanos topic!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged