- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Pho3bus
tag
meg persze a legujabb linuxot is,már csak installálni kellene megtanulni,de majd holnap...letöltöttem az anjutát és nemtom felrakni!!
-
Pho3bus
tag
válasz
dr_strange #4062 üzenetére
az az érdekes h eddig csak konzolban futott még nem is sikerült bejutnom a grafikus fekületbe!!
-
Pho3bus
tag
válasz
ballington #4048 üzenetére
hÁt még a grafikus felületbe be sem engedett....csak a konzolba lehetek...
-
Pho3bus
tag
hali mindenki!!a következő lenne a probléma!már napok óta próbálom feltelepiteni az ubuntut,de sehogy sem akar sikerülni!rögtön install után nem tudok bejelentkezni,mert nem találja a képernyőt vagy mit!rájöttem,h a vgam tul uj neki(7600gst),nah mondom jó,letöltöttem a legujjab drivert az nvidia oldaláról,ott már be van jegyezve!!installnál meg valami error jelenik meg vmi nvidia kernellel kapcsolatban,meg h menjek fel az nvidia ftp oldalára és töltsem le onnan!!tehát le is töltöttem,de ezt sem akarja valamiért felrakni!!pliz help me,mert már kb 1 hete az idegeimet eszi....
Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest