- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
ONE-T
csendes tag
köszi a segitseget mindjart kiprobalom.
MAsik kérésem: Turboprinter telepitésében segitsen valaki aki már csainálta ubuntu alatt és müködött is neki, akár MSN en is konzultálnék az illetővel. Köszi -
ONE-T
csendes tag
Nah re
megy a kXdocker és csak annyi a bajom vele hogy nem tudok rá ikonokat huzogatni, a fogd és vidd modszer nem igazan jött be, a menüje meg valami olyan istentelen hogy az valami fogalom ebben kernek segitseget
köszi.. -
ONE-T
csendes tag
válasz
ngabor2 #4117 üzenetére
Szia, felraktam 1.1.4-et, nagy nehezen, végülus kde-t kellett felrakni de nem indul el, kiir 628 db hibát...ilyeneket:
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Major opcode: 147
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
és
/opt/kde/share/apps/kxdocker/plugins/liblibKXDesignPanther.so: nem lehet megnyitni megosztott objektum fájlt: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
ilyeneket, de ebből eléág szép számmal, főleg a másodikból. Vajon mi a teendő? -
ONE-T
csendes tag
hát ezt én is megprobaltam, marmint az xgl-t csak nem engedte tovabb csinalni kb mikor a felenel tartottam a konfigolasanak mert azt irta hogy hianyzik egy csomag, pedig mar be tudtam jelentkezni xgl-el...nemtudom mi lehet a baj, szerintem hogy még nagyon béta...
Az előző kérdésemre senki nem tud válaszolni? nevezetesen az ikonsáv csináló programról lenne szó. -
ONE-T
csendes tag
pls valaki mondja meg hogy mi a neve annak a programnak ami egy kis ikonsávot hoz létre mint egy tálca és az ikonok mozognak ha ráviszem a kurzort. Ennek a programnak a neve kellene, pedig kerestem mar egre foldre, persze ubiba. köszikösziköszi
-
ONE-T
csendes tag
nálam a sima gaim-ban is megy a transfer, de synapticba keress ra az aMSN-re
telepitsd fel -
ONE-T
csendes tag
Hali, Gnome Commanderrel akartam FTP-re csatlakozni, 21 es porthoz, anonym felhasznalo FTP-n kikapcsolva, de egyszerüen nem hajlando felmenni, csak azt irja ki hogy 0 file és megy egy csík, gondolom keres. Haver aztmondta hogy lehet hogy valami tűzfal gond, valaki segitsen vagy legalabb mondja meg hogy hol a tüzfal mert 2 napja hasznalom ezt a rendszert.
Canon IP1600-hoz ha lenne véletlen driver akkor valosznüleg hálás lennék.Synapticban sincs semmi canon
Hja és aki ért a DC_gui hoz az mindenkeppen jelentkezzen legyen olyan kedves.
Előre is Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest