- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
PGee
tag
Hozzáadtam a source list-hez, de xine-lib így sincs, a libxine1c2 pedig telepítve van... A megadott linken pedig számomra ismeretlen formátumban van a xine-lib... Mit kell vele csinálni?
Szerk:
Érdekes módon a xine, ill a vlc képes lejátszani a filmeket, csak a normál sebességnél kissé gyorsabban, de ezzel sem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
WARNING! No X11 output plugins will be built.
For some reason, the requirements for building the X11 video
output plugins are not met. That means, that you will NOT be
able to use the resulting xine-lib to watch videos in a window
on any X11-based display (e.g. your desktop).
If this is not what you want, provide the necessary X11 build
dependencies (usually done by installing a package called
XFree86-devel or similar) and run configure again.
Egész pontosan melyik csomag kéne, ha Kubuntut használok?
Kell nekem egyáltalán? xine-lib-et fordítanám le, hogy a Kaffeine tudjon divx-es videókat is játszani... -
PGee
tag
Huhh, még egy kérdés...
Lapost használok, és vmi sztem nem stimmel... Folyamatosan megy a venti, igaz nem is túl meleg a gép, mindenesetre kissé zavaró. Szóval mit hol kéne beállítani, hogy néha kikapcsoljon a venti, ha már elég hideg a gép, meg a cpu se fullon menjen (AMD powernow!)...
Előre is köszi mindent! -
PGee
tag
Hi!
Egy Kubuntu Breezy (5.10) van a gépemen... És szükségem lenne a gcc-3.4-re... A gond a következő: még nincs net a gépen, nem műxik a wlan... Szóval találtam egy linket, ahol leírják, hogy hogyan lehet megoldani... [link]
Nekem nem igazán működik... Az apt-get install gcc-3.4 után megkérdezi valahol, hogy:
Install these packages without verification [y/N]? y
Na ezután hibát kapok, hogy a fájlokat nem találja... Ez miért lehet? Az ugye nem lehet, hogy nekem Kubuntum van, a leírásban meg Ubuntu? De akkor mi?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest