- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery1987
őstag
válasz
Kendek #22766 üzenetére
Nem igazán láttam még, de ha anno amikor telefon cserénél hajlandó voltam Android-ról WP-re válatani és megtanulni (tudom nem ugyanaz) meg kipróbáltam XP-től felfele szinte az összes Windows-t ami elterjedt akkor nem hiszem hogy ne tanulnám meg.
Főleg ha van kézikönyv ami csodákat tehet. Még meggondolom, de alternatíva lehet.
amúgy is tesztelgetős vagyok amíg meg nem találom magamnak az igazit. És ha kell egy Windows-t bármikor fel tudok csapni.
-
Gery1987
őstag
Szóval olyan veszettül nem éri meg ezzel erőlködnöm.
Az AutoCAD egyenlőre rajzoláshoz kellene. Gépészeti rajzhoz. Arra nem tudok rájönni hogy miért nem kap a vista-m netet. A wifi routertől. Ha az meglenne kapásból tenném vissza. Eleinte volt ezzel konfiguráltam a routert, majd feltettem egy 7-est ami bedöglött felraktam a Vista-t és semmi. Hálózat van, internet nuku.
A pörgősség nem gond. Tudom hogy nem erőmű.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a Linux-ot és ha beválik azon is maradni. A gépemre hivatalosan Windows Vista van, de az valami miatt nem kap internetet. Csak hálózat van Wifi-n kábelen működik. A 15.04-et tenném fel.
Jelenleg egy Win7 Prof van rajta de kalóz verzió.
A gép: Packard Bell Easynote MX52
AMD Athlon TK-57 processzor 2x1,9GHz,
ATI Radeon X1200 256MB VRAM,
3GB RAM,
500GB HDD.A következőket szeretném futtatni rajta:
MS Office, vagy ennek bármely alkalmas más alternatívája,
AutoCAD ha fut,
Skype,
valamilyen jó fajta böngésző,
játékok (jelenleg FM2012 amivel játszok meg FIFA10),
videólejátszó ami viszi a HD felbontás vagy .mkv kiterjesztést.Fontos lenne a stabilitás. Ha kell valamihez fent hagyom a Windows-t de csak ha muszáj.
Szerintetek megérné? Elég öreg gép de a Win7-et nem szereti. Igazán. A processzor elbírja a 64 bites rendszert is papíron. Win7-ből biztosan, Win8 és a felett már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest