-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
64gb ssd 17.10 a rendszer. Mellette van dvd helyén 250gb hdd, vin 10, 16.04 ubu. Olyan problémába futottam bele gparted nem fut 17.10 rendszerről. Átszeretném méretezni a 250gb partíciókat. Van valakinek ötlete?
-
csibor
addikt
válasz
DrojDtroll #27284 üzenetére
Köszönöm szépen
Béna vagyok, pedig szög egyszerű. Holnap jön ismerős, megoldja.
-
csibor
addikt
válasz
DrojDtroll #27282 üzenetére
Pontoson
-
csibor
addikt
Van 2 gépem mindkettőn 16.04 van. Egyik wifi-n, másik lan-on csatlakozik upc ube modemhez. Hogyan tudom összehozni hogy lássák egymást? Tegnap este elkezdtem olvasni, okosodni, nem sok sikerrel
Ha kérhetem, nem kioktatóan , de szájbarágósan elmagyarázná nekem valaki
-
csibor
addikt
medion akoya aio pc p4010d. 16.04 el usb-ről kipróbáltam, használhatónak tűnik. T4400 proci van benne. Esetleg inkább mint-et tegyek rá?
-
csibor
addikt
lenne pár láma kérdésem
Gondolom sshd merevlemez nem okoz gondot az ubinak? Illetve megoldható a mostani merevlemez tartalmát átklónozni (ubi+ win7) az újra?
-
csibor
addikt
Használ valaki K&H bank kártyaolvasót linux alatt? Ha igen elárulná hogyan tudnám, én is használni
-
csibor
addikt
Belefutottam valami vírusba. A billenz\yetem atvaltott angol, vagy milyen kiosztasba, ekezet nincs. Segitseg Ubi 15.04
-
csibor
addikt
Érdeklődnék
14.10 a rendszerem chrome használok. Online nézek néha sorozatrészeket, és ahol java van beágyazva, azokat nem játssza le. Elvileg van java telepítve a gépre. Mit ronthatok el?
-
csibor
addikt
Találtam egy usb-és AF9015-ös dvb-t eszközt. Érdeklődnék hogy tudom életre kelteni? Acer 5742zg, és 14.04 az op rendszer. Valamint lelkes használó vagyok, de tudás nélkül
-
csibor
addikt
Egyszerű kérdés
14.04 frissítésnél eltűnt hosszú i-m. De érdekes módon a billentyű kiosztásnál meg megvan
-
csibor
addikt
Láma vagyok, előre is elnézést
Megszűnik az One. A feltöltött képeimet hogy tudom letölteni, mert magamtól nem jöttem rá.
-
csibor
addikt
Valami egyszerű ház tervező programot keresek amit fél analfabéta ( ez lennék én) tud használni. Semmi bonyolult, csak a házat szeretném méretarányosan lerajzolni kívülről. Sweet home 3d már bonyolult nekem.
-
csibor
addikt
Régebben volt a gépemen cpu sebesség kijelző a felső állapotsávban. Tegnap elkezdtem keresgélni, de nem találok. Mi lehet a neve?
-
csibor
addikt
Használ valaki Epson SX235W-ét ubin? Vagy van neki terméktámogatása?
-
csibor
addikt
Régebben volt fent 1 egyszerű képátméretező a gépen, elfejtettem a nevét
Nem rémlik valakinek? Talán fix felbontást tudott, talán 1280X800
-
csibor
addikt
Multifunkciós nyomtatót keresek. Van olyan amit minden tökölés nélkül összekötöm, és minden funkciója működik? Esetleg wifi-n keresztül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest