-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spammer
veterán
válasz
csibor #19677 üzenetére
Hoppá:
"You cannot get Java to work on Chrome 35. Its because of the removal of the older plugin NPAPI." -- [link]
"NPAPI support was removed from Google Chrome 35 for Linux (and all the other platforms will soon follow!) - that means that Java (both OpenJDK/JRE and Oracle Java), Silverlight (Pipelight), the old Adobe Flash and any other NPAPI plugins don't work in Google Chrome 35 for Linux." -- [link]
Tehát a Chrome nem támogatja a 35-ös verzió óta. Azt mondjuk nem tudom, hogy azóta újra megy-e, vagy életre kelthető-e, mert én nem használtam.
Firefox alatt mennie kellene elvileg, itt van support oldaluk: [link]
De egyébként azon a sorozatos oldalon több forrásból is lehet választani, lehet, hogy egy másik forrásra kattintva nem rinyálna a java miatt, mert sima flash lejátszót töltene be.
__
(#19672) lev258 : nem-nem, már ez is (Opera 27 béta) az új motorra épül, szerkesztettem is utána a hsz-t, valóban van, amelyik rinyál a java miatt, Opera alatt is. Szóval marad a Firefox, elvileg. -
spammer
veterán
válasz
csibor #19670 üzenetére
Chrome-mal most nem tudom kipróbálni, de FF és Opera (ami lényegében Chrome) alatt nálam most ment rendben, egy videóval kipróbáltam. Jobb klikkre a videón JWPlayer lejátszó menüje jön elő, ami egy flash/html5 lejátszó, nem Java. A lejátszó megjelenik csak a videó nem indul el?
szerk: igazad van, másik videónál már a java miatt rinyált, ott másfajta lejátszó van.
-
spammer
veterán
-
-
Syl
nagyúr
-
floatr
veterán
FYI
SX200-as nyomit használtam, de nem felhőtlenül. A rendszer elsőre felismerte, és telepített valami pff... ne kérdezd milyen drivert, ami összevissza igazította a színeket. Nem is értettem a dolgot, aztán rájöttem a megoldásra: le kellett tölteni a gyári drivert az epsontól, majd a cups management felületén beállítani, mint aktív drivert. Ha benne van a gyári driver által támogatottak körében, akkor kb. erre érdemes számítani. Ahogy nézem, van hozzá driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged