- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Az ekkora cégek esetén, mint az rtl is, nem az rtl, hanem egy alvállalkozó fejleszti az appot vagy a weblapot. A szerződésben az adott projekt van, nem annak utókövetése, ami ki tudja, hogy lesz-e, kell-e. Így marad a silverlight és a 4.3-tól hibás android app, amíg nem lesz fontos valamiért ismét ez a vonal.
-
b05co
tag
Xubuntuval az a bajom, hogy talán még lassabb mint az Ubuntu. Érzésre nálam ez a sorrend: Lubuntu, Linux-Mint, Ubuntu, Xubuntu... A vicces az, hogy elvileg a Xubuntu is "pehely" de szerintem csak annyi a különbség, hogy XFCE-vel fut és mások a gyári programok mint a nagytestvéren. Lubuntu ugyan fapad, de ezáltal gyors is és nekem erre volt szükségem. Persze mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, asztalira fel nem tenném a Lubit, bár oda a Xubuntut se. Mint-et már inkább, de oda az Ubuntut találtam a legmegfelelőbbnek, bár hozzáteszem ezt a négyet néztem. A unity-val viszont kéne kezdeni valamit, szerintem egyáltalán nem jó az irány... Kezdő linuxos vagyok, de elég sok dolog kimaradt a unityből, amit még én is használnék, ami szerintem poén
Hogy tovább ne menjek nem tudja kezelni a szöveges fájlokat futtathatóként, hiába állítom be alapértelmezettnek (amit egyébként a fájlkezelőjéből meg se tudtam valósítani csak MC alól). De vannak egyéb érdekességei és idegesítő dolgai is, pl, ha véletlenül egyszer beléptem az Ubuntu One-ba akkor az istennek nem lehet kilőni, egyedül úgy sikerült letakarítani, hogy synapticcal kivégeztem. A vicces az hogy nem akartam letörölni, de sehogysem tudtam úgy beállítani, hogy bekapcsnál ne frissítsen le csak ha akarom... Emellett volt még 4-5 apróság ami még nem ment. Leginkább a Mint-es Cinnammonnal voltam kibékülve, nálam stabil volt és erősebb gépen még valamivel gyorsabb is (érdekes, hogy a netbookon viszont az ubi volt némileg tempósabb). Szóval érdekes ez a sok disztró, de mindenhova meg lehet találni a megfelelőt, csak kicsit rá kell szánni az időt. Kifejezetten pozitív csalódás linuxozni, leszámítva, hogy még mindig nincs NetLimiterem
Az finoman szólva is szétkúr agyilag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest