Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz csixy #43124 üzenetére

Ezt mondtad idézem, "Ha nem reagál próbálj beledugni egy USB-s billentyűzetet. ..", ekkor gondoktam,megnézem a bios beállitásokat és Graphics opciónál átkapcsoltam Hybrid Graphics-ra ,ezóta nem tapsztalok problámákat.

A laptopokkal nicsenek pontos tapasztalatai,de amit modasz a rádiós billentyűzetre nem reagált, sajnos ezel nicsen tapsztalatom,gépeimet - csak is idáig én USB-s billentyűzetet és egeret használom,problémákat sóhasem tapasztaltam - mindig jől műkődnek.

A laptop nem olcsó gép,ezért én direk az USB-s billentyűzetet és egeremmel használtam,LinuMint cinnamont installáltam és ismimnek a gépét így adtam máma este víssza,őrűlt hogy műkődik a laptooja - ennyit tudok most mondani.

A Lenovo T400 laptopomon,Ubuntu és Arch cinnamonnal,duálboottal remekűl fut mind a két rendszerem,ígaz hogy csak 1 gupuvan - ami az i3 prociban van,harveres GPU gyórsitásssa - remekűlműkődik,most vettem elő éppen,.

Azt kérdezmém laptopomnak a hálózati tőltő adapterével használom,már több órája és ez árthat az akkumúlátórainak - élettartalmának, úgy értem - tőnkretehetem a 2 aksiját,mert már feltőltődtek - tejesen és jelenleg is hálozatitőltővel használom.

A Laptoppal nincsen tapasztalóm és azt olvastan árt az aksiknak ha állandóan hálózatról haszálom,ha kell és múszáj megtennem, kitudnám venni a 2 aksiját.

Köszönöm előre is a választ,hogy most mit is tehetek az aksikkal.

Új hozzászólás Aktív témák