Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- MIUI / HyperOS topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem türelmes kollégánk a Win10-zel sincs mindig ennyire megelégedve! Most itt kihagyott 3 hónapot, de fogjuk még látni a topikban.
(#76542) futpalika
"Újból feltettem a w10-et. Két dolog, amit már majdnem el is felejtettem, meglepett. Az egyik, hogy milyen nagy az alap-helyfoglalása. A másik, hogy mennyi butaság van a programok menüjében. Most kezdhetem egyesével leszedni őket, vagy javasoltok valamiféle egyszerű tisztítóprogramot?"(#78108) futpalika
"Frissült a w10, jogtiszta 64bit, 16GB RAM, SSD, stb. Kb másfél óráig csinálta, majd fekete képerrnyő. Ezt hagytam fél óráig. Resetet nyomtam. Azt mondta javítja magát, de nem tudta. Ha nem lenne linuxom, illetve androidom ide sem tudnék írni. Tényleg 2018-ast írunk emberek?Most ilyenkor mit kell csinálni? Telepítsem újra? Vagy van mód, hogy mégis valahogyan megjavítsa magát? Bár kedvem lenne egyáltalán nem használni."
Javaslatom az alábbi problémamentes eszköz:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest