- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #30600 üzenetére
Lófüttyöt! Neked válaszoltam, csak oda kellet írnom a Syl idézett szövege fölé, hogy egyértelmű legyen, tőle idéztem.
Viszont tuti, hogy ezt már így megjegyzed nagyon, én is szívtam vele egy darabig, mire rájöttem, hogy mi okozza a rohadt lassú bootolást! Boot alatt nyomtam egy le/fel nyilat és akkor látszott, hogy visszaszámol 1:30-tól és kiírja az uuid-et is, amivel vacakol.
9,5 éve kezdtem linuxozni, de az utóbbi években nagyon ellustultam, mert minden működik, ahogy kell, és bevallom őszintén, élvezem, hogy nem kell mókolni.
Ez szerintem teljesen érthető, hogy ha már meg lehet valamit kényelmesen is csinálni, akkor miért ne! A guruk presztízs kérdést csinálnak abból, hogy nem nyúlnak gui-s progamhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest