Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
- Mobil flották
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
King Unique #24656 üzenetére
Jó, de szerveren milyen USB-s eszközt akarsz te SMART-ozni?
Mondom, én szegény kérdezőt nem akartam bántani a TeamViewer meg hasonlók miatt. Örömmel látom, hogy csak én emeltem fel ugyan a szavam, de azért mások is egyetértenek. Próbáltam emberünket felrázni, hogy adja fel teljesen a wines megoldásokhoz való ragaszkodást. Egyszerűen amit akar, az hülyeség. Próbáltam meggyőzni, hogy semmiképp ne csinálja, mert kényelemesebb megoldásnak tűnik, de sok jó nem sül ki belőle, csak egy csomó plusz munkával szivatja magát. Ha ezen megsértődött, vagy elriasztottam az egész linuxozástól, akkor sem tudok mit tenni. Ilyen megoldásokkal jobb is, ha inkább nem linuxozik, tegyen fel egy desktop Wint a szerverre, azzal is meg tudja oldani, ami neki kell, és azon rendesen fognak neki futni az általa már jól ismert wines megoldások.
Még a legkevesebb bajom azzal volt, hogy LXDE-t akar, még talán az az igénye el is ment volna, na de a többi?
@oroszlányszívű: úgy tudom, hogy a qBittorrentnek is van daemon módja. Vagy csak rosszul emlékszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest