Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gery2123

őstag

Na akkor mivel nem tudtam magam erejéből megoldani, vagy javítani a problémán, ezért írok :)
    Na lassan 2,hanem 3 hogy vettem egy HP 8530p tipusu laptopot. Ez eddig tök jó, mert végre nem kell várnom semmire.
    Na de a gond ott kezdődik, hogy a a gép nem szereti a linuxot valamiért. Ez elsősorban a hűtésen mutatkozik meg. Melegebb mind a cpu, mind a vga, és a ventilátor is folyamatosan megy, és ez elég zavaró. Win alatt is megy a venti, de ott olyan alacsony fordulatszámon hogy alig hallom, illetve ott az energia gazdálkodási rendszer alatt levettem a procit 80 %-ra, és a venti fel sem pörög. Ubuntu alatt hiába szedem le a cpu frequency programot, és állítok be energiatakarékos üzemmódot a venti ugyanúgy pörög, mintha játszanék a gépen. ( na jó egy kicsit halkabb,de a windows alatti hanghoz sokkal hangosabb) A BIOS-ba ki van kapcsolva a "fan always on while ac power"
    Ha valaki tud valami megoldást, azt örömmel venném, mert már annyira megszoktam a linuxot, és a win csak néha játszani kellene. De sajnos jelen esetben hétköznapi használatra nem alkalmas a Linux számomra.

Új hozzászólás Aktív témák