- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Windowsról telepítettem az ubuntut, és egy 10GB-os területet engedélyeztem számára a merevlemezen, gondolván, hogy úgysem kell nekem majd több, de ez változott. hogyan tudnám megnövelni a területet?
Üdv.
-
MZsoltee
veterán
Valami olyan kis progira lenne szükségem, ami az Everestre/Aida-ra hasonlít, csak ugye linux, Ubuntu alá, remélem tudok segíteni...
-
MZsoltee
veterán
válasz
ntomka #31991 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani a problémát.
Már csak egy kérdésem van de lehet azt nem itt kellene feltennem. A Chrome-ban hogyan lehet azt megoldani, hogy ha görgetek akkor ne a fülek között váltson, hanem az adott fülön görgessen le föl, anélkül, hogy kattintanom kellene az oldalra. -
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee #31982 üzenetére
Mondhatni megvan a rendszer, erről írok már, csak az zavar, hogy az ablakok bal felül záródnak és csukhatók le, ezt kellene átrakni jobboldalra,valamint annak ellenére, hogy natív felbontáson használom a gépet a szöveg nem olyan éles mint Xp alatt ezzel kellene valamit kezdeni.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Valószínűleg gyakori látogatója leszek ennek a topicnak. Komolyabban kell vennem a tanulást el kellene végeznem végre az egyetemet, így vásároltam egy kis notebookot, hogy ráhangolódhassak a tanulásra mégpedig úgy hogy heti több alkalommal ellátogatok a könyvtárba és ott tanulok. Ahhoz, hogy ez még könnyebben menjen kitaláltam, hogy linuxot fogok telepíteni a gépre, hogy a játékok se kísértsenek. Ebben kérném a segítségeteket, melyiket hogyan stb.
Amire használnám a gépet:
Böngészés
szovegszerkesztés doc és pdf (diplomamunka)
zenehallgatás néha kis film (torrent)
skypeEhhez lenne szükségem egy operációs rendszerre. Mindezt egy dell d630-ason.
T7300 2ghz
1Gb ram
Intel 965 videovezértlőVálaszaitokat előre is köszönöm!
-
MZsoltee
veterán
Olyan összefoglalót keresnék amiben le vannak írva a terminál parancsok illetve a kiterjesztések amiket az Ubuntu használ. Jó lenne magyar nyelven.
Előre is köszi!
-
MZsoltee
veterán
Itt is felteszem a Firefoxos totyikba írt kérdésemet hátha Ti jobban tudjátok
[link]A segítséget előre is köszi!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Quadro FX 570 eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest