- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Linuxra wipe programot sajna nem ismerek, én ezt tenném:
Win alatt letörölsz mindent, ami nem kell: programfiles, doc&settings ürít.
CCleaner telepít, abban van wipe white space, az felülírja párszor 0 és 1 -el az üres területeket. Pár óra, kész. Utána Live CD-ről GParted, a vinyón új partíciós tábla létrehozása... ezután max a csupasz win rendszered tudják visszahozni, nagyon drágán. -
Sweet Lou 6
addikt
egy tipp, mert nem vagyok annyira hozzáértő a témában, de ha mondjuk törlöd a partíciós táblát, majd egy újat hozol létre, az nem jó?
Szerk.: megtaláltam
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyetha egész partíciót akarsz:
sudo apt-get install wipe
és utána
sudo fdisk -l
meghajtó nevét kideríted.
sudo wipe /meghajtó neve/ha csak mappákat:
sudo wipe /dev/sdb1/könyvtár/fájl
Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyet