- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Kendek #31759 üzenetére
Helyreallitasi modba probalkoztam mar a rossz cosmagok helyrehozasaval,az nemjott be,akkor gondolom a rendszergazda parancsertelmezo(vmi ilyesmi volt ha jol emlekszem) modba kellen elinditanom es onnan felrakni nem?Azt emgtudod mondani nekem hogy pontosan hogy tudom megcsinalni?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #31731 üzenetére
Erre valaki valamit?: )
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #31730 üzenetére
Ujrainditottam a gepet,es mikor beakarok jelentkezni ezt a hibauzenetet kapom:
Telepitesi problema
A gnome energiakezelo alapértelmezett beállitásai nem kerultek megfeleloen telepitesre.Keresse meg a rendszergazdat. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
body007 #31725 üzenetére
Mikor kijott a 10.04 az ubuntu magatol felajanlotta hogy feltudom frissiteni a rendszer.Ezt most nemtudom elohozni valahogy 10.04-rol 10.10-re?Mire kiírom stb...Meg az se biztos hogy cd-rol felmenne,mert pl az xp,es w7 telepitok nemlatjak a winchestereimet,mert mar azok is haldokolnak:/
Noddy: Koszi szepen!: )Elore is koszi a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Linuxra tud mondani nekem valaki 1 programot amivel videomegoszto oldalakrol tudok leszedni videokat?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
body007 #31716 üzenetére
Ubuntu 10.04 es Ati HD3800XT.Mondjuk most az egesz videokartya driverem felmondta a szolgalatot.ujra akarom telepiteni es ezt dobja ki:A gedit nem volt képes megállapítani a karakterkódolást.
Ellenőrizze, hogy nem egy bináris fájlt próbált megnyitni.
Válasszon egy karakterkódolást a menüből, és próbálja újra.
Hivatalos oldalrol szedtem le a drivert.Ezt a problemat hogy tudnam orvosolni?Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
Nemtudom feljebb allitani a felbontast 1280x1024 nel nagyobbra.Ez miert lehet?Ha jol emlekszem mikor meg windows volt fent,akkor volt 1600 as opcio is.
Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Felszeretnem rakni,megnezni az uj windows live messengert,csak erdekel h mit hoztak ossze,addig el is jutottam hogy felraktam a wine-t.de mikor elakarom inditani vele kidob 1 hibat executable bit-tel.Erre tud valaki valami megoldast?
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Eddig torrentezesre ktorrentet hasznaltam de folyamat,lefagyott,kicsit lassu volt,gondoltam valtok masra.Leszedtem a Vuze-t,elinditottam,beraktma a torrenteket,majd bezartam az ablakot.Ezutan az adatforgalomnal latom uzemel es tolt a program,de nemtudom sehol megnyitni,es bezarni se.legalabbis az eppen futo programok kozott nemlatom es renszerfigyelobe a folyamatoknal se latom.Hogy tudnam elohozni,vagy esetlegesen bezarni?
-
[pod]Diablo
őstag
Jatek(HoN),meg nehany alkalmazas elinditasa utan,elmegy a hang a gepen,hangbeallitasoknal
kell attallitani,majd vissza a hangkimeneti ezkozt,hogy ujra legyen hang,de jatek es az alkalmazasok elinditasa utan nemtudok ezekkel parhuzamosan zenet hallgatni.Erre tud valaki valamilyen megoldast?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
tilda nevu programmal.szoftverkozpontbol le is tudod huzni.felrakod alt+f2 oda beirod hogy tilda -C es itt az feljovo ablakba be is tudod allitani.
szerk: a hangal kapcsolatba mikor elmegy,pl ha ellinditom a jatekot ugy hogy zenet is hallgatok,ha kilepek a jatekbol,behozom a hangbeallitasokat es a kimenetnel atrakom az also RV630/M76 Audio device ra,majd vissza a Belso hangforrasra,amin eddig is volt,akkor utanna van hang megint.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
ntomka #30737 üzenetére
Az aptitude update-re ezt dobja ki:E: A(z) /usr/lib/apt/methods/Http meetpdus vezerlo nem talahato.De utanna beirtam a full-upgrade-et es azzal meg nemvolt problemaja,megcsinalta.
szerk: Ha ezt most felraktam,hol tudom beallitani,megtalalni,vagy ha ez mar fentvan,es nyomok gondolom 1 gepresit,mukodni fog,es lehetseges h megoldodik a problemam?
Koszi megegyszer a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #30701 üzenetére
erre tud vki valamilyen megoldast?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #30700 üzenetére
Most 1 olyan problemam van hogy ha elinditok par alkalmazasat,pl hon,vagy ktorrent,akkor egyszeruen elmegy a hang.es nemtudom visszahozni,csak a gepresit nyomok.A masik meg hogy nemtudok jatekbol ki alt+tab ozni.ezekre tud vki megoldast?Esetleg van vmilyen inditasi beallitas/parancs amivel kisablakba tudom futtatni a jatekot?
Elore is koszonom megint!
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki megprobalta mar elinditani a HoN-t?Felraktam,de mikor elinditul,rogton ki is lep.Valaki tud valami megoldast errre?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan kerdesem hogy ezt a témát hogy tudnam feltelpiteni?
szerk: az asztalrol a hdd-k iconjait amiket alapbol kirak a rendszer,hogy tudom eltutetni onnan?
Elore is koszonom a valaszokat!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Van 1 olyan problemam hogy az ubuntum 10.-es kiadasra akarom frissiteni,de azt irja ki hogy nincs eleg hely elemezen,a rendszer teljesen friss kb 5percre lett felrakva,es elvileg 1 38gigas particiora lett felrakva.az letezik h tobbet kb . ennyit foglal a rendszer?es ha igen vhogy nemtudom megoldani hogy tobb helyem legyen?a frissitesre es egyebekre?(tobbi winchesteren van meg hely boven)
Elore is koszonom a segitseget
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan kerdesem hogy,hogy tudom eltuntetni az asztalrol a hdd-k iconjait?
szerk: ujra lett rakva a rendszer,es most valamiert nemtudom bekapcsolni a vizualis effecteket.Elozoleg gond nelkul ment,most kidobja hogy A vizualis effectek bekapcsolasa meghiusult.Ez mitol lehet?:/
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Wine-al megprobaltam elinditani a warcraft III-mat,ezt kovetoen lefagyott a rendszer,ujrainditottam a gepet,es ez ez a feketekepernyos uzenet fogadott:
GNU GRUB version 1.94~beta4
Minimal Bash like line editing is supported.For the first word TAB lists possible command completions.Anywhere else TAB lists possible.device/file completions.
Ezzel mit lehet kezdeni?Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #24180 üzenetére
erre valami otlet?: )
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Wine-al megprobaltam elinditani a warcraft III-mat,ezt kovetoen lefagyott a rendszer,ujrainditottam a gepet,es ez ez a feketekepernyos uzenet fogadott:
GNU GRUB version 1.94~beta4
Minimal Bash like line editing is supported.For the first word TAB lists possible command completions.Anywhere else TAB lists possible.device/file completions.
Ezzel mit lehet kezdeni?Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Meglehet-e valosítani azt hogy ha beallitok vmit,amihez kell rendszergazda jelszo,akkor azt elmentse,es a legkozelebbi inditaskor ne keljen megint bealllitanom?
A mis hogy valaki tudna ajanlani nekem jo programot winamp-itt olyan kene amivel meglehet nyitni pls fajlokat,internetes radiot akarnek hallgatnies ahhoz kene-es msn helyett?Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
Lenne 1 olyan kerdesem hogy ubin nincs rendszer vissza allitasi lehetoseg mint a windows-okon?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23474 üzenetére
szerintem az lessz itt a problema hogy feltettem ezt a theme-t ,es ez kavart be vmit a hatterbe:/Valaki megtudja mondani nekem hogy,mily modon tudnam eltavolitani?
Mindent lekell torolni vagy eleg ha csak a gnome color chooser-be(nemtudom pnotosan mi a neve,mert most a w7re loggoltam be)atallitom a murrine-t vmi masra?Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23470 üzenetére
Nah most a haterrel annyi a valtozas hogy elsonek feher,es utannah a taakarom allitani masra,akkor lessz fekete.
Harry
oszi: )
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Kendek #23455 üzenetére
kiegtem: Daz ablakok atlatszosaga mar megvan,csak most valamiert nemtudom atallitani a hatterem.Mikor belepek altalab mindig fekete mert w7es particiorol toltom,be es hogy tudjam hasznalni azoakt,eloszor rakell lepne,meg kell adni az engedelyt hozza,csak miutan ralepek,eltunik automatikusan a fekete hatter,es bejon amit beallitottam,de most atallitani sem tudom.Hamar itt tartok lenne meg 1 olyan kerdesem hogy azt nem lehet valahogy beallitani hogy pl a itt az elejen emlitett particios dolgonal,ne keljen beirnom a rendszergazda jelszot,es engdelyeznem a hasznalatot,hanem automatikusan porogjon a dolog?
Elore megegyszer koszi a segitseget !
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Major Major #23434 üzenetére
most csinaltam 1 olyat hogy rakeresem es letoltottem murrine theme-ket,ugyebar kicsomagoltam,tomoritettem tar.gz-be,majd témáknál telepitesnel behoztam oket,ramegyek az alkalmazasra,de mikor alkalmazom oket,nemigazan valtozik meg semmi:/
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Major Major #23430 üzenetére
Hello!
Eloszoris koszi a segitseget mind a kettotoknek.
Elkezdtem ezt,de a 4es lepesnel elakadtam.Ott ugyebar a rendszer/beállitasok/megjelenesnel kene atallitani a themet murrine-re,de nincs ott-.- -
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan kerdesem hogy letezik olyan alkalmazas amivel nehan alkalmazas hatteret attudom allitani atlatszora?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23419 üzenetére
balfsz vagyok,megoldottam a problemat,nemvolt tul bonyolult a megoldas.sry a folos posztert.
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Kendek #23413 üzenetére
Koszi szepen,mukodik rendesen.
Lenne meg 1 olyan kerdesem hogy alapbol kirakta az asztalra a winchesterek iconjat az os,es az lenne a kerdesem hogy hogy tudnam eltuntetni onnan oket?Ha jobclick-et nyomok ra ott nemlatok olyan opciot amivel el lehetne tunteni,csak levalasztas van,de arra nemadok tul sok eselyt hogy az segitene a problemamom.Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan elegge amator kerdesem hogy pl 1ilyet hogy tudok beuzemelni?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest