- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
[pod]Diablo #31765 üzenetére
Ezért nem szokták a frissítést ajánlani. Mindig elromolhat valami...
-
válasz
[pod]Diablo #31760 üzenetére
Ha a gnome-power-manager nevű csomagot akarod újratelepíteni, akkor az
apt-get install --reinstall gnome-power-manager
parancsot kell futtatni.
-
válasz
[pod]Diablo #31758 üzenetére
Gondolom akkor újra kellene telepíteni a gnome-power-manager csomagot.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #31731 üzenetére
Erre valaki valamit?: )
-
Atapi
senior tag
válasz
[pod]Diablo #31730 üzenetére
10.04 lts, default ugy van beállítva, hogy csak lts-re frissítsen. 10.10 nem az. ha frissíteni szeretnél rá, irány az adminisztráció/szoftverforrások (ha nincs, akkor frissítési ablaknál a beállításoknál is ugyanez jön fel), és a frissítés fülön állítsd át, hogy normál kiadásra is frissítsen. így fel fogja ajánlani.
(#31732) Roxy: nvidia drivert tettél fel? nekem az adminisztráció/NVidia X Server Settings alkalmazás (ami a driver része) teljesen jól konfigurálgatja az X beállításokat, megy hiba nélkül az 1280*1024, igaz, én 60Hz-en használom, de ettől nagyobb felbontások is vannak a beállítható listán, és 75Hz is ennél a felbontásnál.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #31730 üzenetére
Ujrainditottam a gepet,es mikor beakarok jelentkezni ezt a hibauzenetet kapom:
Telepitesi problema
A gnome energiakezelo alapértelmezett beállitásai nem kerultek megfeleloen telepitesre.Keresse meg a rendszergazdat. -
Noddy
senior tag
válasz
[pod]Diablo #31728 üzenetére
-
válasz
[pod]Diablo #31718 üzenetére
Azt javasolnám, h telepíts egy tiszta 10.10-et és arra rakd fel az fgrlx-et (menü fent- zárt meghajtók). Egyébként mire használod a gépet? Mert ha semmi 3d akkor simán maradhat a nyílt drv
jah, és ha minden frankó, kendek bácsi rendszermentő progiával ne feledj menteni
-
ArGab
őstag
válasz
[pod]Diablo #31722 üzenetére
Igen, valószínű az lesz akkor. Ubuntuból telepítve nem megy fel, azt a hibaüzenetet dobja mint neked. Mikor manuálisan akartam felrakni a legfrissebbet, akkor látszólag felment, de ugyanúgy se 3D, se energiagazdálkodás nem volt vele.
10.10-hez van 10.10 előzetes driver tárolóban, az felmegy már. De 4-5 napon belül kell jönnie a véglegesnek is, az gondolom megy majd 10.04-en is. -
válasz
[pod]Diablo #31722 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy egyelőre jobban jársz, ha a nyílt meghajtót használod.
-
ArGab
őstag
válasz
[pod]Diablo #31718 üzenetére
Azt hiszem sejtem mi lehet a gondod a gyári driverrel, én is belefutottam ebbe pár hónapja.
Ha felraktad az ubuntu frissítéseit akkor egyelőre sehogy nem orvosolható, egy augusztus körüli kernelfrissítés miatt nemsokára megjelenő 10.10-es driverig nem fog felmenni egy fglrx sem, az lesz az első ami a javítást tartalmazza Ati oldalról. -
válasz
[pod]Diablo #31704 üzenetére
Milyen rendszer? Milyen vga?
-
Siriusb
veterán
válasz
[pod]Diablo #31704 üzenetére
Telepítsd a zárt meghajtót és utána próbáld meg.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #31000 üzenetére
Keress azureus nevű folyamatot, lehet úgy szerepel a listán.
-
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30821 üzenetére
A játékon belül tudsz hang kimenetet állítani? Tehát hogy mit használjon alsa, oss, pulse?
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30821 üzenetére
Sikerült az alsa-t frissíteni a múltkor?
-
M.W.H
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #30763 üzenetére
héé ezt a háttérbe futó terminált hogy csináltad?
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30768 üzenetére
Igen, azt a sort javítsd ki, amit írtam. Esetleg megnézheted a /etc/apt/sources.list fájlban is, hátha oda keveredett be.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30766 üzenetére
Hm. Nem-nem. Ezen a képeden látszik, hogy az egyik ricotz hibásan lett felvéve. A ppa.launchpad.net után // jel szerepel / helyett. Ezt kéne javítani. Próbáltál update-et amúgy, a cairora ír még hibát?
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30763 üzenetére
Próbáld a ricotz-unstable-lucid.list fájlt, mert mint látod több is van.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30758 üzenetére
Dehogynem. Kicsit utánajártam. Szerintem az a Cairo repó neked nem kell.
gksu gedit /etc/apt/sources.list
Azt az utolsó cairos sort töröld ki, mentsd el, zárd be.
Ezutánsudo add-apt-repository ppa:cairo-dock-team/weekly
Majd megkeressük a hibás ricotz fájlt!
cd /etc/apt/sources.list.d && ls
Ez kilistázza a könyvtár tartalmát. Kell lenni egy ricotz akármi nevü list kiterjesztésű fájlnak.
gksu gedit ide_az_előbbi_fájl_neve_kiterjesztéssel_együtt
Keresd meg a // jelet és cseréld ki / jelre.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30756 üzenetére
Az egyik jelenségre ez a megoldás:
wget -q http://repository.glx-dock.org/cairo-dock.gpg -O- | sudo apt-key add -
A másikra ez:
gksu gedit /etc/apt/sources.list.d/ricotz-ppa-lucid.list
A dupla // jelet javítsd át egy / jelre.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30753 üzenetére
Nem pont ezt kértem, de ebből is látom a lényeget.
gksu gedit /etc/apt/sources.list
Keresd meg az alján a repository.cairo-dock.org-os sort, és az elején a Http-t javítsd át http-re.
Mentsd el, zárd be, majd most jöhet az update! -
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30751 üzenetére
Ah, egy újabb tipp!
cat /etc/apt/sources.list && cat /etc/apt/sources.list.d/*.list
Na ennek kéne az eredménye.
Előbb tegyük rendbe a metódusos dolgot, mert az beleszól a csomagtelepítésekbe.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30748 üzenetére
Azt írják, hogy ezt kell letölteni, majd
sudo dpkg -i apt_0.7.25.3ubuntu7_i386.deb
ott ahova letöltötted. Ha rendben lefut, akkor próbálj egy update-et. -
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30746 üzenetére
Mondjuk erre számítottam, de a másik hibaüzenet érdekelne, amit az update parancs kiadásakor kapsz. Az a szokatlan jelenség!
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30744 üzenetére
Biztos jól másoltad ki a hibaüzenetet? A Google semmit nem dob ki rá. Meglehetősen ritka az olyan hiba, amivel más még nem találkozott.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30742 üzenetére
Töltsd le ezt a fájlt valahova, majd terminálban lépj abba a könyvtárba, és add ki ezt a parancsot:
sudo dpkg -i aptitude_0.6.3-3.1_i386.deb
Reméljük felmegy.
Azután jöhet a sudo aptitude update.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30740 üzenetére
Az a baj, hogy így csomagokat sem fogsz tudni frissíteni! 64 bites vagy 32 bites ubi?
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30738 üzenetére
Akkor próbáld így:
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgradeUtána egy gép újraindítást, és gyors imádkozás.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30736 üzenetére
sudo add-apt-repository ppa:ricotz/unstable
Ezután kell egy csomagfrissítés:
sudo aptitude update
sudo aptitude full-upgrade -
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30729 üzenetére
Az integrált cuccokkal, különösen ha újfajta, szokott gond lenni. Lehet egy alsa frissítés megteszi a hatását. Vedd fel ezt a tárolót.
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30719 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem ilyet a pulseaudio a 9.04-ben csinált, de ezt a bugot azóta kijavították. Milyen hangkártyád van?
-
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30716 üzenetére
Ez a 10.04-es ubi?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #30701 üzenetére
erre tud vki valamilyen megoldast?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #30700 üzenetére
Most 1 olyan problemam van hogy ha elinditok par alkalmazasat,pl hon,vagy ktorrent,akkor egyszeruen elmegy a hang.es nemtudom visszahozni,csak a gepresit nyomok.A masik meg hogy nemtudok jatekbol ki alt+tab ozni.ezekre tud vki megoldast?Esetleg van vmilyen inditasi beallitas/parancs amivel kisablakba tudom futtatni a jatekot?
Elore is koszonom megint!
-
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30677 üzenetére
Próbáltad már terminálban indítani? hátha otthagyja az üzenetet, hogy mi hiányzik, vagy mi a baja.
-
válasz
[pod]Diablo #30634 üzenetére
Azt hiszem, hogy a GNOME Shellnél sehogy. Az meg valami fvwm cucc lehet, nem tudom pontosan...
-
válasz
[pod]Diablo #30632 üzenetére
Alt+F2 -> gnome-shell --replace
Ha állandóra akarod beállítani, akkor meg a gconf-editorban a desktop -> gnome -> applications -> window_manager -> default értékét írd át /usr/bin/gnome-shell-re.
-
válasz
[pod]Diablo #30628 üzenetére
Alt+F2 -> gconf-editor
apps -> nautilus -> desktop -> volumes_visible, vedd ki a pipát
(#30630) [pod]Diablo:
Alt+F2 -> gksu nautilus
De használnod is kell hozzá a GNOME Shellt, ugye tudsz róla?
-
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30628 üzenetére
GNOME Shell 2.31.2 kell hozzá.
Amúgy elvileg csak kitömöríted a
/usr/share/gnome-shell/theme könyvtárba, miután lementetted a régit.De oda is van írva alá.
-
sh4d0w
félisten
válasz
[pod]Diablo #30509 üzenetére
sudo apt-get clean
sudo apt-get autoclean
sudo apt-get autoremove -
sh4d0w
félisten
válasz
[pod]Diablo #24421 üzenetére
open a terminal
$gconf-editor
apps>nautilus>desktop > volumes visible (unselect) to remove *ALL* volumes iconvituális effektek: VGA-driver fent van? Direct rendering van?
-
Major Major
senior tag
válasz
[pod]Diablo #24261 üzenetére
szerintem eldurrant a filerendszer, és nem tudja beolvasni a boot fileokat. LiveCD-vel kéne próbálkozni, és ott a Gparteddel grafikusan, vagy fsck-val terminálból leellenőrizni az integritást
(#24267) hali01
a 8.10 a legutolsó Ubuntu, amire a HD Radeonok előtti kártyák támogatására szolgáló gyári Ati drivert fel lehet rakni. azóta csak az alapból bent levő driverrel mennek ezek a kártyák. (egyébként van vele valami gond, vagy csak megszokásból akarsz videó drivert telepíteni?)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
[pod]Diablo #24261 üzenetére
Próbálj Play On Linux-ot, hátha.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #24180 üzenetére
erre valami otlet?: )
-
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #24141 üzenetére
Mi az amit nem jegyez meg? Meg kellene neki.
Lejátszó van soook. A csomagkezelőben nézd meg, ami szinpi azt próbáld ki. Msn részét nem értem.
rankesz. Van talán pont a kompiz.
-
válasz
[pod]Diablo #23523 üzenetére
Én még tudnám ajánlani a FlyBacket is, most így hirtelen rákeresve, szerintem jobb választás mint a TimeVault. Fel is szeretném én is rakni, mert rendszeresen készítek a rendszeremről mentést, de sajnos a Lucidban valamiért a cp -x kapcsolója egyáltalán nem működik, így futó rendszeren nem tom ezen módszerrel megejteni a dolgot.
Viszont most ezt a FlyBacket sem tudom felrakni az éles rendszeremre, függőség telepítési problémák miatt, talán majd hamarosan. Addig is felnyomom virtuális gépre, hogy lecsekkoljam. -
válasz
[pod]Diablo #23510 üzenetére
Annyit találtam, hogy az a probléma ismert, miszerint ilyen régebbi Radeon GPU-kal (7500, 9200, ilyen idősekre kell gondolni) előfordulhat a dolog, hogy a Compiz effektek bekapcsolására fekete lesz a háttér. Viszont azt nem tom, hogy neked mid van, de gondolom ennél már újabb fajta.
-
válasz
[pod]Diablo #23504 üzenetére
Azt a Murrine témát, amennyiben feltetted, megtalálod a /home/"felh.neved"/.themes könyvtár alatt, kézileg töröld. Én nem raktam fel külön ezt a témát, csak annyit csináltam amennyit leírtam, hogy kell az RGBA-s átlátszós cucchoz, a Gnome Color Chooserben ott volt magától, ki tudtam választani. De nem is találkoztam az általad leírt háttérképes problémával. Szal akkor állítsd vissza alapra a visszaállítás gombbal ezt a Choosert, a Megjelenésnél válassz egy másik témát, majd a könyvtáradban töröld kézileg a téma könyvtárát a fájljaival. Majd a Choosert újra állítsad be, és nézd meg, hogy jó lett-e.
Bár egyébként furcsállom a hibát, és azért gyanús, hogy nem egy téma miatt van, de azért próba, szerencse.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23474 üzenetére
szerintem az lessz itt a problema hogy feltettem ezt a theme-t ,es ez kavart be vmit a hatterbe:/Valaki megtudja mondani nekem hogy,mily modon tudnam eltavolitani?
Mindent lekell torolni vagy eleg ha csak a gnome color chooser-be(nemtudom pnotosan mi a neve,mert most a w7re loggoltam be)atallitom a murrine-t vmi masra?Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23470 üzenetére
Nah most a haterrel annyi a valtozas hogy elsonek feher,es utannah a taakarom allitani masra,akkor lessz fekete.
Harry
oszi: )
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
[pod]Diablo #23470 üzenetére
Gnome Commander
-
válasz
[pod]Diablo #23460 üzenetére
Hát, fogalmam sincs, ezzel nem találkoztam. De, hogy érted, hogy nem tudod állítani? A Megjelenésnél kiválasztod az egyik alap képet, vagy betallózol egyet és nem alkalmazza? Újraindítás után sem?
Más nem, Alt+F2 -> gconf-editor
desktop -> background -> draw_background, ellenőrizd, hogy be van-e pipálva, majd indítsál egyet újra, ha nincsen és bepipáltad most.
Még esetleg előfordulhat olyankor is a feketedés, ha a kép elérési útvonala nem stimmel.Mod: mivel most nézem, hogy átírtad, a probléma megoldása egyértelműen az, hogy a háttérként alkalmazni kívánt képet átmásolod mondjuk a saját könyvtáradba, valahova elhelyezve benne, majd azt rakod ki.
Az NTFS automatikus csatolásához a /etc/fstab fájlba kell beleirkálni. Ha nem szeretnél szenvedni vele, akkor pedig rakd fel az ntfs-config csomagot, majd csatold le az NTFS fájlrendszereket, nyisd meg a progit a Rendszer -> Adminisztráció -> NTFS beállító eszközre kattintva, és engedélyezd a kívánt partíciókat, azok olvasását és írását. Ha ezt megtetted, akkor újraindítás után auto csatolódnak, mert az fstabba is beleírta a szükséges dolgokat. Azt esetleg UUID-kkel ki lehetne egészíteni, hogy tökéletesen működjön mindig, de ez már csak részletkérdés. -
válasz
[pod]Diablo #23450 üzenetére
Felraktam én is. A következők a teendők lépésről-lépésre:
Felveszed a tárolót:
ppa:erik-b-andersen/rgba-gtk
Csomagkezelővel felrakod a gnome-color-chooser nevű csomagot.
Rendszer -> Beállítások -> Gnome Color Choosert elindítod.
Téma-motorok fül -> Global bepipa -> Murrine kiválaszt -> Beállítások -> A Enable/Disable RGBA Support beállítása Enable/Disable RGBA Support bepipa, majd alkalmaz, ennyi.
Aztán pár ablak áttetsző lesz, mint ezen alkalmazás ablaka, számológép, stb...
Vagy megfelel ez, ezzel a témával, ezen pár alkalmazással, vagy a Compizt hívod segítségül, amelyet már ismertettem. -
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #23450 üzenetére
Semmi baj nincs ezzel. Szerintem itt mindenki a legjobb tudása szerint próbál segíteni.
Ahogy visszaolvastam, az áttetszőséget próbálod bekapcsolni. A murrine engine önmagában még nem elég gondolom ehhez, biztos be kell még valamit állítani. Erről viszont nincs tapasztalatom. Türelem, biztos kapsz választ valakitől, aki okosabb ebben. -
Major Major
senior tag
válasz
[pod]Diablo #23433 üzenetére
alapból csak a murrine engine van fent
tedd fel a murrine-themes csomagot, és akkor tudsz majd válogatni -
Major Major
senior tag
válasz
[pod]Diablo #23429 üzenetére
még kísérleti a dolog, ne számíts koherens és hibátlan működésre
terminál emulátoroknál, panelnél e nélkül is be lehet kapcsolni az átlátszóságot, beállítások között keresd (de az nem valós átlátszóság, csak megnézi mi van maga alatt, és a képet teszi be saját háttérnek) -
válasz
[pod]Diablo #23422 üzenetére
Kattints rá jobb egérgombbal -> Cairo-Dock -> Dokk/Ikonok feloldása
Megint -> Indítóikon módosítása: a Kép neve vagy elérési útjánál tudsz ikont (képet) betallózni neki, meg mindenféle mást is tudsz állítani itt.(#23423) HollyBoni: kupolaképet az Asztal -> Munkaasztal kocka -> Megjelenésnél, a Kupolát lenyitva tudsz állítani.
Kocka fedlapképeket pedig érdemesebb az Effektusok -> Kocka tükröződés és alakváltozás -> Kocka fedőlapok fülnél, a Megjelenés alatt állítani.
Ellenőrizd le, hogy fent van-e hozzá a compiz-fusion-plugins-extra csomag is.
A megnyílós effektek állításához pedig ajánlom a simple-ccsm csomag feltelepítését, majd
Rendszer -> Beállítások -> Egyszerűsített Compiz beállításkezelő -> Animációk fül -
ntomka
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #23422 üzenetére
Van még olyan is, hogy Docky.
-
válasz
[pod]Diablo #23419 üzenetére
Hogy a fenébe ne tudnék mondani, a Cairo-Dock tökéletes a feladatra. Igaz, kicsit állítgatni kell, hogy frankó legyen, de ha megvan, akkor kaphatsz egy ilyet, mint amit ezen a képemen látsz fent. Vagy beállíthatod ahogy jónak látod, lehet variálni bőven rajta.
(#23420) [pod]Diablo: na, akkor mindegy is, de azért remélem ezt találtad meg Te is.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #23419 üzenetére
balfsz vagyok,megoldottam a problemat,nemvolt tul bonyolult a megoldas.sry a folos posztert.
-
válasz
[pod]Diablo #23417 üzenetére
Annak az állítására jó az Ubuntu Tweak.
Asztal -> Asztali ikonok -> Csatolt kötetek megjelenítése az asztalon elöl vedd ki a pipátVagy:
Alt+F2 -> gconf-editor
apps -> nautilus -> desktop -> volumes_visible, vedd ki a pipát. -
válasz
[pod]Diablo #23410 üzenetére
Letöltöd a cuccot. Kicsomagolod valahova.
Az Orange door hinge könyvtárat becsomagolod tar.gz-be és a Rendszer -> Beállítások -> Megjelenésnél rákattintasz a Téma fülnél a Telepítésre és betallózod, alkalmazod.
Az Orange door hinge.emerald fájl használatához értelemszerűen Emerald kell, hozzá Compiz. A csomagkezelő segítségével rakd fel az emeraldot és a fusion-icont. A Rendszer -> Beállítások -> Emerald Theme Managert indítsad el, importáld a témát, majd kattintsál rá és kiléphetsz belőle. Most Rendszereszközök -> Compiz Fusion Iconra kattints, az értesítési területen megjelenik az ikonja. Select Window Manager -> Compiz, Select Window Decorator -> Emerald.Mindehhez természetesen működő 3D kell.
Ha a Főmenü ikonja nem változna (valszeg nem fog), akkor Alt+F2 -> gconf-editor
A megjelenő ablakban elnavigálsz az apps -> panel -> objects -> object_0 -hoz.
A custom_iconnál az Érték mezőre kattintasz, majd beírod a start-here.png elérési útvonalát (jelen esetben kb. így néz ki: /home/"felh.név"/.themes/Orange door hinge/start-here.png). Végül az use_custom_icont bepipálod.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged