Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Vettem karácsonyra édesapámnak egy IBM ThinkPad T40-et, amire kellene egy Ubuntu és egy Win98 (egy régi repülőszimulátor végett). A kérdésem az, hogy milyen sorrendben kell őket felrakni, hogy mindkettő elérhető legyen?

-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Készülök venni egy olcsó tintasugaras multifunkciós nyomtatót édesapám Ubuntu 11.04-et futtató laptopjához. Aki mostanság vásárolt, vagy tudomása van olyan, kb. 15000 forintos készülékekről, amelyeknek problémamentesen üzemel minden funkciója Ubi alatt, kérem mondjon nekem 1-2 típusszámot.
Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ThinkPad T40-em, amin épp most tojta össze magát az Xp, gondoltam az újratelepítés helyett megnézek valami újat. Így esett a választásom egy 32 bites Ubuntu 11.04-re. Telepítés után mindennel meg voltam elégedve, az összes hardverelemét a notinak felismerte a rendszer, és azonnal tudtam használni őket..egészen az első adag uszkve 200 frissítésig, ami eltüntette a rendszerből a hangkártyát

Mivel abszolút kezdő vagyok, hébe-hóba nézegettem még csak Ubi LiveCD-ket, nem igazán tudom, merrefelé induljak, ha vissza szeretném hozni a hangkártyát az élők sorába. Tudnátok valamit segíteni?Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Hello!
Van egy notim, melynek a specifikációi a következők:
Pentium 4 Mobile 1,7 Ghz
256 Mb DDR266
40Gb HDD
Ati Mobility RadeOn 7500 32MbSzerintetek Ubuntut, vagy Xubuntu-t tegyek rá? Előre is köszi..
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Xubuntu-t szeretnék telepíteni egy Celeron 700Mhz, 128 Mb SDRAM, 8Mb S3 Savage konfigurációjú laptopra. Szerintetek érdemes megpróbálnom, és ha igen, melyik verziót? Előre is köszi.. -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! A 7.04 óta szeretném kipróbálni a rendszert legalább livecdről, de sajnos a 7.04, 7.10 és a 8.04 esetében is a (PS/2-es..) egerem és billentyűzetem megakadályoz ebben. Ugyanis bootolást követően a rendszer grafikus felülete már ledermedt egérrel és billel fogad, semmit sem tudok tenni csak reset. Van erre valami megoldás? (Kezdő vagyok, nem értek a linux mélylélektanhoz, így nemes egyszerűséggel arra gondoltam, hogy nincs már esetleg PS/2 támogatás, de hát más fórumokon meg pont azt írják, hogy a PS/2-vel nem szokott gond lenni pont.) Előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben úgy döntöttem kipróbálom ezt a disztrót, mert sokan ajánlgatták, hogy mien felhasználóbarát. A 6.10es változatot kb. márciusban próbáltam ki livecdről és egész tetszetősnek tűnt a rendszer. Olvastam, h áprilisban érkezik az új változat, ezért gondoltam várok addig. Amikor eljött az idő, le is töltöttem a 7.04es desktop install cdt, be is sikerül bootolnom vele, de mikor megjelenik az asztal és rajta az egér, akkor az meg sem mozdul..addigra sem mire betöltöget az egész live cd, egyszóval irányítás nélkül hagy a rendszer se billentyűzet se egér nem működik csak a reset..
A boot menu különböző opcióit is végigpróbálgattam semmi hatás. Mit tudnék tenni, hogy használni tudjam az ubuntut? A választ előre is köszi
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest