- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben úgy döntöttem kipróbálom ezt a disztrót, mert sokan ajánlgatták, hogy mien felhasználóbarát. A 6.10es változatot kb. márciusban próbáltam ki livecdről és egész tetszetősnek tűnt a rendszer. Olvastam, h áprilisban érkezik az új változat, ezért gondoltam várok addig. Amikor eljött az idő, le is töltöttem a 7.04es desktop install cdt, be is sikerül bootolnom vele, de mikor megjelenik az asztal és rajta az egér, akkor az meg sem mozdul..addigra sem mire betöltöget az egész live cd, egyszóval irányítás nélkül hagy a rendszer se billentyűzet se egér nem működik csak a reset..
A boot menu különböző opcióit is végigpróbálgattam semmi hatás. Mit tudnék tenni, hogy használni tudjam az ubuntut? A választ előre is köszi
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs