Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Digital
addikt
Szevasztok!
Raktam fel XP (régi, már cserére érett) mellé egy Ubuntut,melyet sikerült hazavágnom
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
0271 Check date and time settings
0251 System CMOS Checksum bad-Default configuration used
Elsőnek az alaplap kis gombelemére gondoltam, ezért ki akartam volna cserélni. Sajnos a gépet nem tudom szétszedni ( Gigabyte N601, ha valaki tud linkeli leírást hozzá akkor THX
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.
Valakinek van ötlete a megoldásra? Viszont az gyanús ha teljesen áramtalanítom a notit előjön a két hibaüzenet,viszont ha nem húzom ki a konnektorból akkor minden hepi.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.