- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
petya80
üzenetére
Ez a kihúz-bedug dolog is ugyanígy ment, ha boot után dugtam be a lant a gépbe, akkor volt net. Egyébként már én is szenvedek ezzel a problémával jó ideje, de eddig azt hittem, hogy megint én állok szemben a világgal, hogy megint van valami problémám...
Amúgy nyugodtan tedd fel szerintem a 9.04-et, ha csak pár dolgot frissítesz, pl. Firefox, akkor nem lesz gondja. Nemsokára meg már jön a 9.10, remélem az rendezi a helyzetet, akkor meg mehet a dist. upgrade.
Az én tippem szerint a hozzáféréseket kezelő alrendszer hülyül meg, ami a kulcstartókat kezeli, szerintem egyszerűen csak nem kap hozzáférési jogot a kapcsolódáshoz szükséges egyik alprogi, de ehhez már valami szakember kellene.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
petya80
üzenetére
Én úgy látom, hogy a ppp0-nál ott van az ip cím, meg a gateway is, szóval van internet kapcsolatod.
Lehet nem szereti, ha pppoeconf-fal akarod beállítani a network manager helyett.
Próbáld meg az adsl-stop, adsl-start parancsokat, ill. a system monitorban ellenőrizheted, milyen folyamat fut.Ha nagyon nem megy, telepítsd fel a wicd-t. Az le fogja szedni a gnome network managert, hátha ezáltal megoldódik. De ez csúnya megoldás.
Szerk:
ez a parancs nem jutott eszembe:
poff dsl-provider
pon dsl-provider -
-
válasz
petya80
üzenetére
Ezt a Mint 7-et ugyan nem ismerem, de esetleg próbáld meg Ubuntu Live CD-vel. Ha azzal megy, akkor a gányolt Linux az oka (nekem Ubuntu 8.04-gyel ill. a 7-esekkel az ADSL beállításával sosem volt gond). Ellenben az összes többi kiadásnak, amit próbáltam, mindig volt valami gyíkja (nem a nettel).
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest