- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Aktív témák
-
petya80
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Tisztánlátás végett:
Az én gépem routeren keresztül kapja a netet és remekül működik és semmit nem kellett állítani egyből megy a net.
Ez egy másik gép amiről most szó van egy olyan ismerőstől akinek ADSL net-je van.
Ezzel vannak a gondok.Ezt a gépet hoztam el magamhoz és dugtam rá a routeres netkapcsolatomat és a 8.04-es Live CD-k egyikével se volt automatikusan net. De miután beraktam egy Xubuntu 8.10 vagy 9.04 vagy a MInt 7 Live-ot egyből volt net ezen a gépen is. Ezután telepítettem rá a Mint 7-et és raktam fel rá pár alap dolgot és vittem vissza tegnap az ADSL-netes ismerőshöz.
Ahol első belépésre pppoeconf-ra nem jött fel az '"egy másik pppoe folymat is fut ami lefoglalja a modemet" hiba hanem simán bevette a nevet jelszót de ennek ellenére nem volt net.
Jött az újraindítás grafikus net állítás (fentebb írtam róla bővebben) újra pppoeconf az említett hibaüzenettel. Utána Win indítás simán csatlakozik
Nem lehetséges, hogy a TV-Tuner kártya kavarhat be ugyanis ha jól tudom van benn.
Egyébként itt az lspci kimenete :
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller (rev ff)Köszi
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest