Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia az történt,hogy hallgattam a zenét és akkor bejött a frissítés jelző.Ekkor egy hatalmasat nyekkent a hangszóró és utána megszűnt a hang
.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang. -
blackmoto
senior tag
A tíz évet nem tudtam, csak hogy kéne lennie. Viszont akkor nem értem hogy a panelre tett applet-en mért mutat 80% körüli hálózatkihasználtságot, amikor semmi sem használja. Legalábbis én nem. És ezt tartósan műveli. Se frissítés, se más nem megy, aminek kéne a net.
A hdparm-nak kell a sudo parancs. Ha beteszem az automatikusan induló progik közé, akkor még kér jelszót. Nekem az kéne, hogy ne is vegyem észre hogy működik. Csak tegye a dolgát. Szeretném, ha igaz lenne a szlogen: It just works...

Várom a "hozzárétők" javaslatait.
Az eddigieket pedig köszönöm!

-
escape
aktív tag
Jobb klikk az egyik panelre és panel hozzáadása, szóval kettő van egymáson:
http://images.netbag.hu/20080227/21303754810.png
csak mikor bekapcsolom a gépet mindig helyet cserél a kettő, és én ezt nem szeretném.. -
escape
aktív tag
Akkor oké..

Már ezt is tudjuk ;)noon: az írás is ott van.. Nálam CTRL+S el lehet és Ctrl+Backspace a törlés, egyébként be lehet állitani, most azért nem akarok feltenni hogy megnézzem, de ha rákattintasz, akkor az utolsó beállitási fülön ottvannak a billentyü kombináciok.. ;)
A Compiz topicja..
Nézz szét.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Villanyszerelés
- Jófogás tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang.