Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
- 

qwertly addikt Szia az történt,hogy hallgattam a zenét és akkor bejött a frissítés jelző.Ekkor egy hatalmasat nyekkent a hangszóró és utána megszűnt a hang  .Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang. .Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang.
- 

blackmoto senior tag A tíz évet nem tudtam, csak hogy kéne lennie. Viszont akkor nem értem hogy a panelre tett applet-en mért mutat 80% körüli hálózatkihasználtságot, amikor semmi sem használja. Legalábbis én nem. És ezt tartósan műveli. Se frissítés, se más nem megy, aminek kéne a net. A hdparm-nak kell a sudo parancs. Ha beteszem az automatikusan induló progik közé, akkor még kér jelszót. Nekem az kéne, hogy ne is vegyem észre hogy működik. Csak tegye a dolgát. Szeretném, ha igaz lenne a szlogen: It just works...  Várom a "hozzárétők" javaslatait. Az eddigieket pedig köszönöm!  
- 

escape aktív tag Jobb klikk az egyik panelre és panel hozzáadása, szóval kettő van egymáson: 
 http://images.netbag.hu/20080227/21303754810.png
 csak mikor bekapcsolom a gépet mindig helyet cserél a kettő, és én ezt nem szeretném..
- 

escape aktív tag Akkor oké..  
 Már ezt is tudjuk ;)noon: az írás is ott van.. Nálam CTRL+S el lehet és Ctrl+Backspace a törlés, egyébként be lehet állitani, most azért nem akarok feltenni hogy megnézzem, de ha rákattintasz, akkor az utolsó beállitási fülön ottvannak a billentyü kombináciok.. ;) A Compiz topicja.. 
 Nézz szét.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang.
.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang.