Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Aktív témák
-
-
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jól tetted.
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.A PhotoRec nevű programot ajánlom mindenkinek adatmentésre!

Nagyon jó arányban sikerült visszahoznom vele adatot, és mivel részletesen is megvizsgálja a fájlokat, olyan képeket is helyreállított, amire a Windows-os GetDataBack képtelen volt.
Itt van rá példa, hogyan tud a program sérült képeket is visszaállítani. A JPG bruteforce recovery beállítással nagyon dicséretes eredményeket produkált, de persze hozzá kell tenni, hogy közel 30 órát (!) dolgozott a gép a fájlok helyreállításával - ráadásul a bruteforce módszer nagyon CPU-igényes. Az eredmények tekintetében viszont megérte.
A program emellett állománytípus szerint szűrhető, tehát ki lehet jelölni, melyek azok a fájltípusok, kiterjesztések, amiket vissza szeretnénk állítani - lehet szűkíteni pl. képekre, hangfájlokra, dokumentumokra, és így tovább.
Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.