Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
-
válasz
redsas
üzenetére
A GNOME 3 fallback módját tudod telepíteni maximum (gnome-session-fallback vagy gnome-panel), de persze az már nem tökéletesen ugyanaz mint a régi panel.
(#40167) pocokxx: Én aMSN-t használok, de egyre ritkábban, az üzenet meg nem kapásos jelenség annál is fennáll időnként.
-
válasz
redsas
üzenetére
Én is inkább úgy gondoltam volna, hogy ext4-et használj. Az NTFS korlátozott és lassabb Ubuntu alatt, nem ajánlott a használata.
Frissíteni mondjuk a frissítéskezelővel lehet, de van neki számos egyéb módja is. Én személy szerint ajánlanám a Rendszerment gombnyomásos frissítését, az takarít is kicsit utána, meg adott esetben több problémát is megtud oldani. -
válasz
redsas
üzenetére
Alapból nem lehet Windowsos alkalmazásokat futtatni, de korlátozottam a Wine segítségével megoldható a dolog. De arra ne számíts, hogy majd Ubuntun tudod használni az eddigi jól megszokott programjaidat. Azt felejtsd el, alternatívákat keress.
A LibreOffice segítségével megoldható a dolog, megtudod nyitni az anyagokat.
Compiz alapból telepítve van Ubuntun, a hozzátartozó kiegészítőket egy csomagkezelő segítségével tudod telepíteni. Kezdőnek ajánlatos lehet a Szoftverközpont használata, keress rá a compiz-plugin szavakra. Az extra plugin csomag nincs csak telepítve alapból, ennek telepítése ajánlatos lehet ha plusz effektekre vágysz.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest