Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
-
Szia!
Milyen géped van?
Abból meg tudom mondani mi a problem...
kb. azt mondja az angol szöveg, hogy vmi olyan egzotikus HW-d van, hogy arra nem megy fel az MC... (ez eléggé tág fogalom... lehet p1-es géped, de lehet Intel QX9950 Tri SLI 9850GX2-d is)AZ UTOLSÓ MONDAT VÉGE ÉRDEKES: "not support your computer type" ---> "nem támogatom a Te számítógép tipusodat..."
Üdv. Core2
-
PWR
aktív tag
a DHCP-t az /etc/network/interfaces alatt tudod belőni. Az eth0-nál (goldolom, 1 hálókari van) az
iface eth0 inet dhcp
álljon - ha eddig statikus volt, akkor a dhcp helyett static áll.Nem tudod azt a hálókarit betenni a gépbe, amit eddig használtál az upc-vel? az lenne a legegyszerübb. vagy újra regisztrálni a mac-et az upc-nél, ahogy előttem irták (nem tudom, ez ingyen van-e) vagy vegyél egy routert, azon lehet állítani a WAN MAC-et.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Audacity - hangszerkesztés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged