- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
gondoltam egy merészet és dist-upgradeltem még tegnap este.. az a baj hogy a 2.6.27-hez még nincs virtualbox modul, de lehet majd kézzel, ha van hozzá forrás..
persze így meg az ati driver áll fejest a legújabb, a backport-os meg nem csinál direct renderinget, szóval, bevállalom a +5W fogyasztást és visszarakom a low-end nvidia kártyát a gépbe
továbbá: hibernálás után ugyan úgy nincs hang, pedig erről is nyüszítenek a júzerek a bug report helyeken régen..
amit nem értek én a linux fejlesztésben: ami egyszer már sikerült működőre, a következő verzióban miért lesz elcseszve? minden új csomag vagy verzió esetleg kiadás után kezdődik újra az oroszrulett? mi fog menni, mi nem fog.. ezt kezdem kicsit megunni..

Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Dark Souls sorozat
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest