- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
McKane
senior tag
Hello!
Nem ezeket nem adják elötelepített linuxszal. Csak adnak hozzá egy Knoppix Linux Live CD, ami ráadásul magyarul nem tud, csak angol,meg német nyelvű. Sőt a Windows-os drivereket nekem kellett összevadászni a netről.. Tudom hogy a majdnem legolcsóbb noti volt, ne járjon a szám,de nekem nem kellett drágább /ugyanis koleszos voltam/, de azért a kedves Fujitsu-Siemens adhatott volna hozzá egy driver CD-t, vagy a winyó egy leválasztott particíójára felpakolhatta volna a drivereket. Ahogy tudom az Acer így csinálja. Így nem tudják lenyúlni a kereskedők a cuccost..
Amugy köszi a gyors válaszokat! Meglátom meddig megy..
Üdv.: McKane
-
ngabor2
nagyúr
eegen, előre telepített linuxszal... bár jobb lenne, ha üresen árulnák. kollégám is vett egy hasonló okosságot a tétől, net-előfizuval. linux volt rajta, csak épp nem ment a hang, nem ismerte az usb-s cuccot, nem ment rajta sokminden. beboot egy live ubiról, volt hang, de a net továbbra se ment. akkor a linux még egyáltalán nem támogatta ezt a fajta kütyüt (ma már támogatja, én is használom). és itt felvetődik a kérdés: miért adnak el valamit úgy, hogy nem működik megfelelően? miért egy olyan linuxot pakolnak rá, és úgy, hogy az r=1 user első mozdulata legyen lenyalni, és tört wint fellapátolni rá?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő