Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
Aktív témák
-
McKane
senior tag
Hello!
Nem ezeket nem adják elötelepített linuxszal. Csak adnak hozzá egy Knoppix Linux Live CD, ami ráadásul magyarul nem tud, csak angol,meg német nyelvű. Sőt a Windows-os drivereket nekem kellett összevadászni a netről.. Tudom hogy a majdnem legolcsóbb noti volt, ne járjon a szám,de nekem nem kellett drágább /ugyanis koleszos voltam/, de azért a kedves Fujitsu-Siemens adhatott volna hozzá egy driver CD-t, vagy a winyó egy leválasztott particíójára felpakolhatta volna a drivereket. Ahogy tudom az Acer így csinálja. Így nem tudják lenyúlni a kereskedők a cuccost..

Amugy köszi a gyors válaszokat! Meglátom meddig megy..

Üdv.: McKane
-
ngabor2
nagyúr
eegen, előre telepített linuxszal... bár jobb lenne, ha üresen árulnák. kollégám is vett egy hasonló okosságot a tétől, net-előfizuval. linux volt rajta, csak épp nem ment a hang, nem ismerte az usb-s cuccot, nem ment rajta sokminden. beboot egy live ubiról, volt hang, de a net továbbra se ment. akkor a linux még egyáltalán nem támogatta ezt a fajta kütyüt (ma már támogatja, én is használom). és itt felvetődik a kérdés: miért adnak el valamit úgy, hogy nem működik megfelelően? miért egy olyan linuxot pakolnak rá, és úgy, hogy az r=1 user első mozdulata legyen lenyalni, és tört wint fellapátolni rá?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- Léghűtés topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest