Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Sejtettem
Ez valami gurb bug én is találkoztam már vele. Van egy sata és egy ata vinyóm. Telepítés uátn a satára rakja a /boot/grubot és az atára az mbr-t. Agyrém. Az első ilyennél vezettem be, hogy egy gép egy vinyó telepítés közben. Lehet most is ez a helyzet. [lesz nemsokára grub2] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Öö lehet félreértem mi a gond, de miért nem írod át egyszerűen grubban (e gomb), aztán akkor be tudsz bootolni, s átírva a menu.lst-t (elején a kommentek közt van egy olyan rész, hogy mi az alapértelmezett root partíció, azt is át kell írni, mert amúgy minden kernel frissítésnél az átíratlanra dobja vissza) rendben lesz minden. De szerintem félreértek vmit

Kephamos:
Nem az x3100-al van kavarás, hanem mindennel ami ATI
(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).