- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M8 5G - majd megveszed
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Sejtettem
Ez valami gurb bug én is találkoztam már vele. Van egy sata és egy ata vinyóm. Telepítés uátn a satára rakja a /boot/grubot és az atára az mbr-t. Agyrém. Az első ilyennél vezettem be, hogy egy gép egy vinyó telepítés közben. Lehet most is ez a helyzet. [lesz nemsokára grub2] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Öö lehet félreértem mi a gond, de miért nem írod át egyszerűen grubban (e gomb), aztán akkor be tudsz bootolni, s átírva a menu.lst-t (elején a kommentek közt van egy olyan rész, hogy mi az alapértelmezett root partíció, azt is át kell írni, mert amúgy minden kernel frissítésnél az átíratlanra dobja vissza) rendben lesz minden. De szerintem félreértek vmit

Kephamos:
Nem az x3100-al van kavarás, hanem mindennel ami ATI
(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).