- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
ugyan nekem más gépem van, de a hangkártya a chipset miatt ugyanaz kell legyen. hang nálam sem volt eleinte, de ez megoldotta:
sudo apt-get install module-assistant
sudo m-a update
sudo m-a prepare
sudo m-a a-i alsahátha neked is segít, és remélem nem rossz a feltételezésem a chipsettel kapcsolatban...
-
valóságépítő
tag
hali
pl. milyen hangkari van benne? ubi wiki ezt a fórum meg ezt dobja ki. Nem olvastam végig, de ha kell segítség sikolts

azt hiszem notebook hangchipekkel elég sokan szopóágra kerültek/nek.
7.10-el én is rengeteget szenvedtem a 8.04 bétával viszont "out of the box" működött minden, még a hibernálás is. Szóval ez a mitől jobb az új kérdés eléggé rendszerfüggő.GoliBali
abszolút passz, de nem lehet hogy régebbi verziót használsz és bugos? vagy hogy eltér az alap és a pluginok verziószáma? nálam 0.72 és megy rendesen
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- PR-Telecom
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest