- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
törölt tag
ugyan nekem más gépem van, de a hangkártya a chipset miatt ugyanaz kell legyen. hang nálam sem volt eleinte, de ez megoldotta:
sudo apt-get install module-assistant
sudo m-a update
sudo m-a prepare
sudo m-a a-i alsahátha neked is segít, és remélem nem rossz a feltételezésem a chipsettel kapcsolatban...
-
valóságépítő
tag
hali
pl. milyen hangkari van benne? ubi wiki ezt a fórum meg ezt dobja ki. Nem olvastam végig, de ha kell segítség sikolts

azt hiszem notebook hangchipekkel elég sokan szopóágra kerültek/nek.
7.10-el én is rengeteget szenvedtem a 8.04 bétával viszont "out of the box" működött minden, még a hibernálás is. Szóval ez a mitől jobb az új kérdés eléggé rendszerfüggő.GoliBali
abszolút passz, de nem lehet hogy régebbi verziót használsz és bugos? vagy hogy eltér az alap és a pluginok verziószáma? nálam 0.72 és megy rendesen
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest