Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
A videóban, amikor a kockát forgatja, az ablakok kiemelkednek annak a síkjából. Ezt melyik effekttel lehet elérni? Illetve a fenti dokkolós dolgot mivel lehet linux alatt? (plusz annak az effektje is, bár az csak eye-candi, de annak jó
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.És amit elfelejtettem:
Létezik linux alá hatákony defrag program, ami képes ntfs partíciót kezelni? Tudom, hogy ext2,3-nak nem kell defrag, de wines partíciókat jó lenne linuxalól defragolni, mivel win alatt rendszerfájlokhoz nem tudnak hozzányúlni a programok. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Aktív témák
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.