Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni. -
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest