Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Pffff, nem gondoltam, hogy eben is elrontottam valamit valamikor rég
Köszi!
(Amúgy kipróbáltam, kikapcsolásból is ébred a gép, ami főleg azért LOL, mert az alaplap elvileg nem támogatja
)@PuMbA, Fooler89 : Azért igazából nekem csak a P3-as laptopon szoktak memóriagondjaim lenni, ami 256Mb esetében még az Lubuntunak is éppencsak elég. Manapság meg nem szokott gond lenni, hogy 2-4Gb legyen minden gépben. Az Ubi meg egy sima asztali Linux, ha durva dolgokra használja az ember, akkor úgyis a Debian az értelmes választás.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!