Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- MIUI / HyperOS topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
1)
Lásd egyrészt: kövzetlenul előző hsz-em.2)
Másrészt válaszom: fizikai player: azért fogalmazok így (olykor a média player szinonimát használtam erre), nehogy valaki szoftvereset értsen alatta (pl. szoftveres ugyebár:
Audiocious, VC player, winamp, stb.)
Médiaplayer (fizikai player): mp3/mp4/mp5 player, kis kütyü, média file-okat játszik le, ha így érthetőbb. Mediabox-nak is mondják azt'szem, ahogy te hivod, igen.3)
Elnézést kérek a lirás hosszáért, de nem akartam, h bármi részlet kimaradjon belőle, ami miatt a probléma érthetősége csorbát szenvedne; bár látom, így is akad,
ami "nem ment át".4)
Írtam tobbszor is ma: flash memória. Egyébként nem memóriakártya, hanem beépített flash memó.5)
Linuxról virus csak nem ment át.
6)
Köszi a felvetést, együttgondolkodást.
Akinek van hathatós ötlete, várom.
Előre is köszi mindenkinek . 
Aktív témák
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszi mindenkinek .