Hirdetés
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
1)
Lásd egyrészt: kövzetlenul előző hsz-em.2)
Másrészt válaszom: fizikai player: azért fogalmazok így (olykor a média player szinonimát használtam erre), nehogy valaki szoftvereset értsen alatta (pl. szoftveres ugyebár:
Audiocious, VC player, winamp, stb.)
Médiaplayer (fizikai player): mp3/mp4/mp5 player, kis kütyü, média file-okat játszik le, ha így érthetőbb. Mediabox-nak is mondják azt'szem, ahogy te hivod, igen.3)
Elnézést kérek a lirás hosszáért, de nem akartam, h bármi részlet kimaradjon belőle, ami miatt a probléma érthetősége csorbát szenvedne; bár látom, így is akad,
ami "nem ment át".4)
Írtam tobbszor is ma: flash memória. Egyébként nem memóriakártya, hanem beépített flash memó.5)
Linuxról virus csak nem ment át.
6)
Köszi a felvetést, együttgondolkodást.
Akinek van hathatós ötlete, várom.
Előre is köszi mindenkinek . 
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Előre is köszi mindenkinek .