- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
2 éve azt tanultam, hogy kereken 3 darab vírus létezik Linuxon, és egyik sem terjed szabadon. Megváltozott ez a szám?
Nem. A változás oka más. Kevesebb lett a bigott linuxfan és több a jól informált-értelmes, segítőkész fórumozó. Anno amikor én itt, ebben a topikban feszegettem ugyanazt a kérdést, nemcsak-hogy trágárul leugattak, de az egyik genya moderátor abszolúte indokolatlanul kitiltotta a nickemet, méghozzá véglegesen. (Utána regeltem a mostanival.) Értelmetlen-bunkó hozzáállás volt még akkor. Mára konszolidálódott a helyzet, de persze koránt sem eléggé. Sokkal nagyobb teret kellene szentelni ennek e kérdésnek! Számomra egyáltalán nem megnyugtató a mai helyzet sem. De türelemmel várok. Minden változik. Remélhetőleg ez a kérdés is hamarosan rendeződni fog....
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest