- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
válasz
ntomka #29126 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Az én 12.000 Ft-os Edimax routeremre kellett nagyon. A tesójához (gigabites LAN, csak ennyi a külömbség) jött több gyári firmware is, ehhez meg amióta megvettem (2009. legeleje) azóta egy sem. Egy héten egyszer indíthattam mindig újra, mert nem hozta be az oldalakat (torrent), most meg ezzel mehet akármennyit. A gyári firmware lehetőségei nemhogy szegényesebbek voltak, de pár napnyi használat után már lépkedni sem nagyon lehetett a menüben, annyira belassult, de a dd-wrt-vel gyors és funkció gazdag. Még a procihasználatot és a RAM kihasználtságát is frankón mutatja. Vissza nem tenném az eredeti firmware-t rá az biztos. Amúgy van benne magyar nyelv is, csak jobban szeretem az angolt, mert a szöveg nem lóg ki sehonnan sem így.
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest