- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Na, végül ki tudtam próbálni én is. De egyáltalán nem vagyok elégedett vele. Csak a 720p-s mkv-kkal működik, az mp4-es, mov-os és wmv-s fullHD videókkal nem. Azon kívül pedig smplayerben hiába állítottam be a vaapi-t kimenetnek, lejátszásnál hibával elszáll.
Ha mindez nem lenne elég, akkor ahol működik is, ott is a kép sem tökéletes, néha időközönként meg-meg remeg kicsit, és azért zavaró ez így. Igaz, hogy csak pár százalékos a procihasználat ezeknél a 720p-s mkv-knál, de ezeknél amúgy is csak ~30 %-os volt, simán mentek.
Úgyhogy maradok a nyílt meghajtónál és a friss csomagoknál továbbra is.
-
válasz
Melorin
üzenetére
Én a legújabb, sds13-as libva-dev csomaggal lefordított vaapis mplayert csomagoltam be. Ha feltelepíted (vagy frissíted, ha már fent lenne az előző), akkor ahhoz kelleni fog a letöltött libva1_0.31.0-1+sds13_amd64.deb nevű csomag is, csak azzal működik mint kiderült. Meg, hogy működjön a gyorsítás, kell neked hozzá az xvba-video csomag is.
A GDebi az egy csomagtelepítő, a letöltött csomagokat gondolom azzal telepítetted eddig, mert egyébként terminálból tudtad volna (de úgy is jó).
Egyébként most annyira fellelkesültem, hogy én is ki fogom próbálni majd, csak előtte telepítenem kell egy Lucidot a másik vinyómra.

Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő