Hirdetés

Aktív témák

• Kendek
    MODERÁTOR

Köszönöm szépen, tényleg működik! A proci terhelése HD film közben az mplayernek olyan 2% körüli, és az állapota "Alszik" :D A Xorg mászkál 1-10% között, nem tudom, hogy az egyáltalán a videóért felelős-e.

Hogy érted a frissítést? Mi az a GDebi és mit frissít? Az Mplayert, vagy a vaapi és a Libva csomagokat is?

Ha tényleg mindenből a legújabb cucc van a csomagodban, akkor egy kicsit most inkább pihennék és azt használom, ki kell élvezni először a munkánk gyümölcsét :)

Én a legújabb, sds13-as libva-dev csomaggal lefordított vaapis mplayert csomagoltam be. Ha feltelepíted (vagy frissíted, ha már fent lenne az előző), akkor ahhoz kelleni fog a letöltött libva1_0.31.0-1+sds13_amd64.deb nevű csomag is, csak azzal működik mint kiderült. Meg, hogy működjön a gyorsítás, kell neked hozzá az xvba-video csomag is.

A GDebi az egy csomagtelepítő, a letöltött csomagokat gondolom azzal telepítetted eddig, mert egyébként terminálból tudtad volna (de úgy is jó).

Egyébként most annyira fellelkesültem, hogy én is ki fogom próbálni majd, csak előtte telepítenem kell egy Lucidot a másik vinyómra. :)

Aktív témák