- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Linux-os virustol ne tarts.

Mivel te nem kozvetlenul a tegnapi hsz-emire reagáltál, hanem általanosságban virusok kapcsán, ezert szerintem helye és értelme van a hsz-ednek, mégha ugy is latom, hogy szerintem te aggodod tul a problémát, és sokmindennel
NEM is értek egyet hsz-edből.
(ha édekel, miert nem, a tegnapi hsz-eimben egyébként megtalalod a válaszokat, vagy pl. tegnap Vladi 80%-ban ugyanezeket irta nekem, mert
nem vette észre, h nagyjabol egyrol beszelunk.
)Mindenesetre engedd meg, h kiemeljem a lényeget a tegnapi hsz-eimbol:
amiatt aggodtam ,hogy linuxra netről letöltött txt és egyéb, win virussal fertőzhető file-okat ha átmásolom win-es, ntfs-es particiora, akkor ugyanolyan százalékban detektálná-e windows-os antivirem a windows-os virust, amikor átlépek windows-ra, mintha már eleve linux -on futtatnák egy windows-os virus-scannert.
(A reklámokat meg csak mellékesen emlitettem meg.)Tisztelettel:
Mzx
_
-
válasz
danaboy
üzenetére
"...és egy hét Ubuntu használat után már tapasztaltam üresjáratban HDD aktivítást, memóriafogyást..." - nézd meg a futó folyamatokat a top/htop-al és az i/o müveleteket iotop-al, semmi olyan nem fog futni amit nem Te inditottál el (olyan futhat amiről nem tudod, h Te inditottad el...
)
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)