- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Linux-os virustol ne tarts.

Mivel te nem kozvetlenul a tegnapi hsz-emire reagáltál, hanem általanosságban virusok kapcsán, ezert szerintem helye és értelme van a hsz-ednek, mégha ugy is latom, hogy szerintem te aggodod tul a problémát, és sokmindennel
NEM is értek egyet hsz-edből.
(ha édekel, miert nem, a tegnapi hsz-eimben egyébként megtalalod a válaszokat, vagy pl. tegnap Vladi 80%-ban ugyanezeket irta nekem, mert
nem vette észre, h nagyjabol egyrol beszelunk.
)Mindenesetre engedd meg, h kiemeljem a lényeget a tegnapi hsz-eimbol:
amiatt aggodtam ,hogy linuxra netről letöltött txt és egyéb, win virussal fertőzhető file-okat ha átmásolom win-es, ntfs-es particiora, akkor ugyanolyan százalékban detektálná-e windows-os antivirem a windows-os virust, amikor átlépek windows-ra, mintha már eleve linux -on futtatnák egy windows-os virus-scannert.
(A reklámokat meg csak mellékesen emlitettem meg.)Tisztelettel:
Mzx
_
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)