Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Én is routerről nyomulok wifivel. Mivel a hivatkozott hiba csak a betárcsázósakat érintette, nem szembesültem azzal a hibával amire itt egyesek hivatkoznak. De megjegyzem, ha a korábbi verziók, vagy a Suse a wifit nem ismeri fel, az értelemszerűen sokkal nagyobb probléma lehet, mert a statisztikák szerint szélessávról wifi-vel már többen vannak internetezők, mint betárcsázós alapon. De ezen kár is vitatkozni, ha közben kijavították a csogagot. Én például a barátaimnak adtam saját Remastesys-el készített instal-CD-t. Miután frissítés után csináltam, már nincsen benne ez a hiba (sem). Szerintem a két főverzió között készíthetnének ilyet hivatalosan is. Sokkal előbbre lennénk vele, mint azzal, az ostoba fórumos tanáccsal, hogy "tőcs'd akkor a korábbi verziót"...

(#23555) sh4d0w: Nem, nekem nem dobált el tízpercenként. Az elejétől jó volt.
"De nem csak ez bugos a 9.10-ben, hanem nagyon sok egyéb dolog is, pl. PulseAudio..."
Ezt sem vettem észre. Miben nyilvánult meg ez a PulseAudio hiba? Lehet, hogy mára ez is ki van javítva, azért nem észlelem?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest